Международни разговори за само 19 ст. на минута с новата предплатена тарифа b-connect Visitor от GLOBUL

Цените са валидни за период от седем дни след активация на стартов пакет b-connect visitor, както и след всяко презареждане със сума от 6 лв. или повече
по статията работи: Данаил Казаков
Международни разговори за само 19 ст. на минута с новата предплатена тарифа b-connect Visitor от GLOBUL
Снимка: Globul

Новите предплатена тарифа и стартов пакет b-connect visitor от GLOBUL са подходящи както за чуждестранни туристи в България, така и за всички потребители на предплатени услуги, които търсят атрактивни цени за международни разговори и мобилен интернет.

С новата b-connect visitor, клиентите на GLOBUL могат да провеждат международни разговори с номера от фиксираните мрежи в почти всички страни от Европа за само 19 стотинки на минута, както и да сърфират в интернет през мобилния си телефон на същата цена за 1 МВ. Стойността на кратките текстови съобщения (SMS) до всички национални и международни мрежи е 29 стотинки на съобщение, а разговорите с мобилните мрежи в Европа струват само 39 стотинки на минута.

Цените са валидни за период от седем дни след активация на стартов пакет b-connect visitor, както и след всяко презареждане със сума от 6 лв. или повече. След изтичане на периода, международните разговори и сърфирането в интернет се таксуват според стандартната b-connect visitor тарифа - 49 стотинки за минута разговор, за кратко съобщение или за 1 МВ мобилен интернет трафик.

Цената на стартовия пакет b-connect visitor е 6 лв., с първоначално включен кредит за разговори от 3 лв.

На чуждестранните туристи и потребителите на предплатени услуги в страната GLOBUL предлага още и своя нов предплатен пакет за неограничен мобилен интернет, GLOBUL GoWeb 2000, който включва 2000 МВ интернет трафик на максимална скорост, валидни за период от седем дни. Цената на пакета е 9,90 лв. Потребителите на новия пакет GLOBUL GoWeb 2000 могат да закупуват допълнителни пакети от 2000 МВ трафик на максимална скорост, валидни за седем дни, на цена от 6,90 лв. или пакет от 3000 МВ валидни за период от 30 дни срещу 19,90 лв.

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на март 2014 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,14% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и Азия и има над 170 милиона абонати.

 реклама