Максимална ефективност в офиса с bizhub C654e/C754e на Konica Minolta

Новите модели на Konica Minolta са много по-лесни за използване. Сега всеки потребител би могъл да настрои панела към своите индивидуални нужди
по статията работи: Петя Бързилска

С по-нататъшното подобрение на високия клас цветни многофункционални устройства за офиса bizhub C654e и bizhub C754e, Konica Minolta поставя нови стандарти. Въпреки че двата предходни модела bizhub C654 и C754 вече са носители на най-високата награда за тяхното представяне и потребление, а именно тази за Изключителни постижение, връчена от BLI на Summer "Pick” 2012, и двете устройства са с повишена продуктивност. Новите bizhub C654e и C754e постигат  максимална ефективност и продуктивност при минимални разходи в корпоративна среда. Със скорост на печата между 60 (цветни) и 65 / 75 (черно-бели) страници в минута, и двете устройства са перфектни за големи отдели и централизирани печатни отдели.

Новите модели на Konica Minolta са много по-лесни за използване. Потребителският панел, който също бе отличен с награда от BLI на Summer "Pick” Award през 2012 г. за "Изключителни постижения в дизайн на контролен панел”, е с още по-интуитивно управление. Като допълнение към множеството мулти тъч функции, подобни на тези при мобилните устройства, Konica Minolta добавя "pinch in pinch out”функцията за лесно приближаване в документи за проверка на съдържанието или за преглед на информация във вътрешни и външни уеб страници, както и "drag and drop", която улеснява потребителите при местене на съхранени в многофункционалното устройство документи към желаните от тях функции – принтиране, копиране, изпращане или дори смяна на реда на страниците. Благодарение на функцията за завъртане, сканираните документи могат да бъдат дори обърнати.

Новото при тези модели е, че сега всеки потребител би могъл да настрои панела към своите индивидуални нужди, така че максимално да се оптимизира престоя пред МФУ. Освен това, с най-актуалните i-Options, които правят ръчната намеса ненужна, потребителите имат възможността да сканират директно във формати с възможност за търсене като docx, pptx, xlsx и pdf, директно да принтират прикачени файлове или да получават факсове, чието съдържание автоматично  се конвертира в PDF файл с възможност за търсене, без да се налага използването на PC след сканирането на документа.

Устройствата Konica Minolta отговарят на изискванията на потребителите и същевременно предоставят възможността да се съсредоточите в основната си дейност, без да се налага да извършвате IT администриране. Благодарение на вътрешната платформа за апликации IWS, bizhub C654e и C754e сканират и принтират документи от външни източници като Sharepoint™, Google Apps™ и Evernote™. Освен това, те поддържат Cortado ThinPrint. Форматите, които принтират са от А6 до SRA 3, нестандартни размери, както и банер хартии с максимален размер 1.200 x 297 мм.  И двата модела поддържат хартии с тегло от порядъка на 52-300 гр/м2 и комбинират широка  гама довършителни функции – като подвързване, перфориране, сгъване и създаване на брошури. Благодарение на тяхната гъвкавост, и двете устройства предлагат висока стойност за техните цени и гарантират, че инвестицията ще се изплати многократно за клиента.

Многофункционалните устройства често се оценяват само по спецификации, като принтирани страници в минута или секунди до първия отпечатък. Въпреки това, изпълнението е винаги взаимодействие между устройството и потребителя. Затова Konica Minolta се фокусира върху разработването на интуитивни за употреба устройства с оптимизиран хардуер. Политиката ни е "Познавай едно-Управлявай много", означаваща идентична употреба за цялата продуктова линия на Konica Minolta.

Повече за Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД

KONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН  ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.

В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията - клиентите в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти.

Коника Минолта е пазарен лидер в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.

Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която се осигурява национално покритие, като се следват европейските стандарти за качество на Коника Минолта. Екипът на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България изготвя цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис, както хардуерно, така и софтуерно внедряване и изпълнение на завършена печатна инфраструктура.

Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у нас по данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България.

 реклама