Макс Телеком стартира новогодишна промоция "10 GB повече за 10 лв. по-малко"

Промоционалните условия ще важат за услугите Max Spot 40 и Max Mobile HotSpot 30
по статията работи: Момчил Лалев
Макс Телеком стартира новогодишна промоция "10 GB повече за 10 лв. по-малко"
Снимка: Макс Телеком

Телекомуникационният оператор Макс Телеком обяви промоционални условия през празничния период за своите услуги Max Spot 40 и Max Mobile HotSpot 30. Клиентите, които сключат договор преди 31 януари 2014 г., ще получават 10 GB повече интернет трафик месечно на максимална скорост, заплащайки 10 лв. по-малко на месец, спрямо стандартната оферта*.

Потребителите могат да изберат услугите в този период на цени, започващи от 14,90 лв. на месец, за двугодишен договор. В тази цена се включва неограничен по трафик безжичен интернет за дома или офиса с включени до 50 GB мобилен трафик на месец на максимална скорост. Всички продукти на Макс Телеком могат да бъдат свързани в рамките на минути, като Мини Бисквитката осигурява едновременна свързаност на до 8 крайни устройства, като лаптопи, таблети и смартфони.

"По това време на годината нашите клиенти имат време да се забавляват в интернет и ние разработихме пакет, който им позволява да получат повече срещу по-малко пари. Пожелавам на всички наши клиенти Весела Коледа и щастлива Нова година", заявява Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс Телеком.

Услугите на Макс Телеком могат да бъдат заявени на уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез обаждане на телефон 0999 111 или на място в центровете за обслужване на клиенти на компанията.

Макс Телеком наскоро промени собствеността си и под ръководството на изпълнителния директор Питър Ковел, компанията изпълнява нова стратегия – да открие първата национална 4G LTE мрежа в България.

*Промоцията е валидна между 29 ноември 2013 г. – 31 януари 2014 г. или до изчерпване на количествата.

 реклама