Македонска наденица „Леки” с отличие за най-добър продукт

Тя се произвежда по оригинална рецепта от свинско и говеждо месо и традиционни за продукта подправки
по статията работи: Нели Минчева
Македонска наденица „Леки” с отличие за най-добър продукт
Снимка: Белла

Македонска наденица "Леки” бе отличена като продукт с високо качество от Съюза по хранителна промишленост (СХП).

Македонската наденица на "Леки” е най-предпочитана от потребителите. Тя се произвежда по оригинална рецепта от свинско и говеждо месо и традиционни за продукта подправки. Вече се предлага в нова свежа опаковка.

Ежегодно СХП отбелязва Деня на хранителната индустрия – 29 ноември – като отличава висококачествените български хранителни продукти. Тази година празникът бе съпроводен от научно-практическа конференция с международно участие на тема производствените, търговските и социалните предизвикателства пред сектора в съвременните условия.

В нея взеха участие над 300 представители на всички браншове от ХВП, ръководители на големи фирми в отрасъла, специалисти и научни работници, експерти от Министерство на земеделието и храните, Министерство на икономиката и др.

 реклама