Майкъл Кийтън е поразен от революционната идея на братята Макдоналд в клип от "Сделка за милиони бургери"

Вълнуващ видео клип от вдъхновената от действителната история на Макдоналдс
по статията работи: biznews.bg
Майкъл Кийтън е поразен от революционната идея на братята Макдоналд в клип от "Сделка за милиони бургери"

Вълнуващ видео клип от вдъхновената от действителната история на Макдоналдс драма СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ БУРГЕРИ разкрива детайлите около впечатляващата идея на братята Мак и Дик Макдоналд. Те остават в историята като революционизират и завинаги променят ресторантите за бързо хранене. В центъра на събитията е героят на Майкъл Кийтън Рей Крок – амбициозен пътуващ търговец, който вижда потенциал за франчайз и постепенно, благодарение на своя бизнес нюх, поставя себе си в позиция, позволяваща му да вземе компанията от ръцете на братята и да създаде империята за милиарди долари, която познаваме днес.

СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ БУРГЕРИ - една от най-интересните и провокативни действителни истории за сбъдването на американската мечта ще оживее на голям екран на 21 април.

Режисьор е Джон Лий Ханкок (Невидима зона, Спасяването на Мистър Банкс), по сценарий на Робърт Сийгъл (Кечистът, Турбо). В ролите, освен Майкъл Кийтън, са Ник Оферман и Джон Каръл Линч като братята Макдоналд, Лора Дърн, Линда Карделини, Патрик Уилсън, Б. Дж. Новак, Кейт Нийланд и други.

За филма: Номинираният за "Оскар" Майкъл Кийтън (Бърдмен, Спотлайт) влиза в ролята на прехвърлилия средната възраст, амбициозен пътуващ търговец Рей Крок. Той се среща с Мак и Дик Макдоналд, ръководещи заведение за бургери в Сан Бернардино, Калифорния през 50-те години на ХХ в. Впечатлен от система на братята за скоростно приготвяне на храната и колко клиенти привлича тя в ресторанта им, Крок мигновено вижда потенциал за франчайз. Постепенно, благодарение на своя бизнес нюх, той поставя себе си в позиция, позволяваща му да вземе компанията от ръцете на братята и да създаде империя за милиарди долари. Така се ражда легендата Макдоналдс.

СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ БУРГЕРИ идва в кината на 21 април.  

 реклама