Магазините на Globul и Germanos предлагат заплащане на битови сметки през Easypay

Заплащането на битови сметки на касите на магазините е без никакви допълнителни такси и комисионни за крайния клиент
по статията работи: Лиляна Бончева
Магазините на Globul и Germanos предлагат заплащане на битови сметки през Easypay
Снимка: Булфото

 Магазините на Globul и Germanos в цялата страна вече приемат заплащане на битови сметки. Услугата се предлага в сътрудничество с Изипей АД и от нея могат да се възползват всички посетители на магазините, независимо дали са клиенти на оператора.

Посетителите на магазините могат да заплащат своите месечни сметки за топло- и електро енергия, вода, кабелна и сателитна телевизия и интернет, а в някои общини - и данък сгради и такса смет.

Заплащането на битови сметки на касите на магазините на Globul и Germanos е без никакви допълнителни такси и комисионни за крайния клиент. Освен заплащане на битови сметки, посетителите на магазините могат да си направят еднократна клиентска EasyPay регистрация за търговците, към които имат задължения, и така да улеснят значително всяко свое последващо плащане на сметки. Всички настоящи клиенти на EasyPay могат да заплащат регистрираните сметки вече и в магазините на Globul и Germanos.

Подробна информация за доставчиците на услуги, към които могат да се плащат сметки в магазините на Globul и Germanos, може да бъде открита на корпоративния уебсайт на Globul www.globul.bg. За удобство на посетителите всички магазини, които предлагат услугата, са маркирани със стикери на EasyPay.

 

 реклама