М-Тел дава възможност за 5% отстъпка от месечните сметки на клиентите си

Отстъпката е при безкасово плащане в магазин на телекома
по статията работи: Нели Минчева
М-Тел дава възможност за 5% отстъпка от месечните сметки на клиентите си
Снимка: M-Tel

Само  пет дни остават до края на кампанията, в която всеки клиент на М-Тел, заплатил своята сметка на терминал за безкасово плащане в магазин на телекома, получава 5% отстъпка от дължимата сума. Кампанията стартира на 02.12.2011 година и ще приключи тази неделя (15.01.2012 година).

Досега терминали  за безкасови плащания са монтирани в 70 от магазините на телекома. През 2012 година Мобилтел ще инвестира в разширяването на мрежата си от терминали за безкасово плащане, като се предвижда общият им брой да надвиши 100.

Освен от апаратите за безкасово плащане в своите търговски обекти, М-Тел предоставя на своите абонати и редица други възможности за електронно заплащане на месечните сметки. Клиентите, които нямат възможност да посетят магазините на оператора, могат да погасят задълженията си през e-Pay и банкомат, чрез услугите ДСК Директ на банка ДСК и "Електронни битови сметки" на Алианц банк, с картите на Транскарт и E–CARD, както и през Ebg.bg.

Друга възможност за потребителите на мобилни услуги е заплащането на касите в партньорската мрежа на Handy, а така също и на касите на EasyPay и Браво Инвестмънтс.

Как да плащате сметките си през терминал, можете да разберете тук: http://www.youtube.com/watch?v=NoRYF2kWa9Q&list=UUNWN32FQbJoKLdcekMjFQFg&feature=plcp

 реклама