М-Tel Test Zone с нови предизвикателства за бета тестери

Тези, които се регистрират в програмата за бета тестери на М-Тел до 7 юни пък могат да спечелят един от трите безплатни пропуска за Webit 2012
по статията работи: Петър Чернев
М-Tel Test Zone с нови предизвикателства за бета тестери
Снимка: М-Тел

Услугата M-Tel KEYCONTROL e най-новото бизнес решение, което от скоро е част от тестовата програма M-Tel Test Zone. Разработено в партньорство с фирма Солид 55, то комбинира мобилна технология и система за невидимо електромеханично заключване, като позволява да управлявате  вратата на офиса си през мобилен телефон.

Фирмите, които ще вземат участие в теста, освен възможността да контролират достъпа до своя офис през мобилен телефон, ще получат и нова офис врата, осигурена от фирма Солид 55. Вратите са с вграден модул за управление през мобилен телефон.

В теста могат да участват всички фирми, опериращи на територията на България, с персонал до 25 души. Те могат да заявят своето желание като изпратят  попълнен формуляр за участие до 4 юни 2012 г.

За най-активните участници в M-Tel Test Zone, компанията ще организира специално събитие, а желаещите да се включат в организацията му  могат да изпратят своите конкретни предложения за място, дата и формат на събитието до 27-ми май на testzone@mtel.bg. Организаторите ще обобщят получените мнения и препоръки и ще обявят крайния резултат в началото на месец юни.

Тези, които се регистрират в програмата за бета тестери на М-Тел до 7 юни пък могат да спечелят един от трите безплатни пропуска за Webit 2012, който ще се проведе на 14-15 юни в София.

M-Tel Test Zone e първото българско общество на тестери, което цели да привлече и обедини иновативно мислещите хора в България, изкушени от новите технологии. Присъединявайки се към него, участниците имат възможност да  изпробват преди всички останали част от най-новите продукти и услуги на компанията, някои от които дори са в етап на разработка.

Повече информация може да получите на адрес: http://testzone.mtel.bg/

 реклама