Лучия Джованини с първи уъркшоп в България

На 27-ми юни – вторник София ще е домакин на първия в България уъркшоп на световно признатия експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика
по статията работи: biznews.bg
Лучия Джованини с първи уъркшоп в България

На 27-ми юни – вторник София ще е домакин на първия в България уъркшоп на световно признатия експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика Лучия Джованини. Събитието ще се проведе в хотел Маринела (бул. "Джеймс Баучер" 100).

ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е преживяване с практически упражнения по себепознаване, които помагат да излезем от капана на собствените стереотипи – онези, които ни подтикват към пагубни модели на поведение. С помощта на техниките, които Лучия Джованини е разработила на базата на практическия си опит, ще се научим да разпознавате клопките по пътя към щастието.

Основател на асоциацията BlessYou! (http://bit.ly/2quN4aE), която се занимава с личностно и социално осъзнаване, Лучия Джованини, заедно със съпруга си Никола основава Свободния университет по еволютивно израстване, признат от Международния институт по невросемантика и на Италианския институт по невросемантика.

Лучия Джованини е член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. По време на честите си пътувания в Азия, Африка, Латинска Америка и Океания се е учила от духовни водачи, предали й уникални техники и методи за себепознание, често пазени в тайна. Затова и работата й се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят.

Автор е на бестселърите "Толкова различен живот" и "Освободи живота си" издадени на български от ИК "Колибри" 2015г., както и на книгата "Заслужавам най-доброто". Нейните книги и обучения са помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си.

Организатор на първия уъркшоп на Лучия Джованини в България е къща за събития Ellinor`s House (http://bit.ly/2p8z95D). Партньори са SBB Media (http://bit.ly/2qv2eN5), издателство COLIBRI (http://bit.ly/2pbJXjY), ViewSofia (https://www.viewsofia.com/), Свой избор(http://www.svoizbor.com/) и Италианска Търговска Камара в България (http://bit.ly/2quNw95). Комуникационен партньор на събитието е агенция за интегрирани маркетингови комуникации 3CON (http://3con.eu/).

Регистрации за участие може да бъдат направени онлайн през платформата sabitie.bg (http://bit.ly/2qC53Jq) или на място в Ellinor`s House (София, ул. "Цар Асен" 33).

Повече информация следете в страницата на събитието във Facebook или на официалната страница: http://lucia-giovannini.blogspot.bg

Билети за събитието на sabitie.bg 

 реклама