Лоялните клиенти на VIVACOM могат да спечелят уикенд в Атина

Всеки пакет включва две нощувки със закуски в 4- звезден хотел в Атина
по статията работи: Данаил Казаков
Лоялните клиенти на VIVACOM могат да спечелят уикенд в Атина
Снимка: vivacom

Три луксозни, уикенд, туристически пакета за двама, предоставени с любезното съдействие на Travel TSH, могат да спечелят притежателите на карта за лоялни клиенти на VIVACOM – VIVAClub. Притежател на такава карта може да бъде всеки, който ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма забавени плащания. Всеки пакет включва две нощувки със закуски в 4- звезден хотел в Атина. Спечелилите ще пътуват до гръцката столица с комфортен автобус.

За да спечелят един от трите туристически пакета в Атина, предоставен от Travel TSH, потребителите трябва да се регистрират на сайта на VIVACOM, и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с лоялната програма на компанията. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип чрез томбола на 02.04.2013 г. Играта е достъпна и се провежда на корпоративния сайт на оператора www.vivacom.bg/VIVAClub в продължение на 14 дни - от днес до 30.03.2014 г.

Точните правила на играта са публикувани тук.

За да бъде човек лоялен клиент на VIVACOM, той трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните шест месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.

С VIVAClub всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50% и важат за всеки лоялен клиент на оператора. Единственото условие, за да се възползва потребителят от тези отстъпки, е да носи със себе си своята валидна VIVAClub карта.

 

 реклама