Лоялната програма на Vivacom раздава новогодишни пакети за Виена

Петима клиентi ще получат двупосочни самолетни билети до австрийската столица, платен хотел и новогодишна вечеря само срещу своята VIVAClub карта
по статията работи: Ралица Стоянова
Лоялната програма на Vivacom раздава новогодишни пакети за Виена
Снимка: vivacom

5 тридневни пакета за двама във Виена с включени самолетни билети, 4-звезден хотел, трансфери, закуска и новогодишна вечеря могат да спечелят притежателите на карта за лоялни клиенти на Vivacom - VIVAClub.

Такава карта реално може да има всеки, който ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания.

За да си осигурят шанс за един от петте двойни пакета с Travel TSH, потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с лоялната програма на VIVACOM, а победителите ще бъдат изтеглени в томбола. Играта е достъпна на корпоративния сайт на оператора www.vivacom.bg/VIVAClub в продължение на 8 дни от днес до 17 ноември, 2013 г.

Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент, може да я заяви напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на телефон 123 и да получи номера на картата си в момента на своята заявка.

Точните правила на играта са публикувани тук.

 

 реклама