Лоялната програма на VIVACOM осигурява семейно посещение в Disneyland Париж

Две семейства ще получат двупосочни билети до френската столица, платен хотел и илети за увеселителния парк само срещу своята VIVACLUB
по статията работи: Теодора Пенева
Лоялната програма на VIVACOM осигурява семейно посещение в Disneyland Париж
Снимка: vivacom

Два семейни пакета Disneyland Париж с включени самолетни билети, хотел и билети за увеселителния парк могат да спечелят притежателите на карта за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVACLUB. Такава карта реално може да има всеки, който ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания.

За да си осигурят шанс за един от двата семейни пакета потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с лоялната програма на VIVACOM, а победителите ще бъдат изтеглени с томбола. Играта ще бъде достъпна от утре на корпоративния сайт на оператора (Vivacom.bg/igra), както и на официалната му Facebook страница в продължение на 24 дни. Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент, може да я заяви напълно безплатно на 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

Голямата награда в играта включва самолетни билети за четирима по маршрут София–Париж-София, всички летищни такси, 2 входни билета за възрастни и 2 билета за деца за тридневно посещение на Disneyland Париж, както и ваучер за хотелско настаняване. По-малката награда осигурява еднодневно посещение за четирима в увеселителния парк, както и самолетни билети, летищни такси и хотел.

 реклама