Лондонската певица Bhavini Vyas за първи път с концерт в България

Bhavini Vyas посещава вокални уроци по класическа индийска и народна музика, както и класическа музика и джаз пеене от 5-годишна
по статията работи: biznews.bg
Лондонската певица Bhavini Vyas за първи път с концерт в България

Родена в покрайнините на Северен Лондон, Bhavini Vyas израства с индийската култура от ранна детска възраст, възпитавана в традиции, здраво вкоренени в духовната страна на живота. Изучавайки Психология и Химия в университета в Единбург и Оптометрия в City University Лондон, академичното образование на Bhavini Vyas върви ръка за ръка с изкуството.

Bhavini Vyas посещава вокални уроци по класическа индийска и народна музика, както и класическа музика и джаз пеене от 5-годишна. Освен това специализира една година в интензивно вокално обучение в Индия, от където събира още мъдрост и лекота в излъчването си. Сред големите й изяви са концерти в Royal Albert Hall, Wembley Arena, Queen Elizabeth Hall, The Southbank Centre, St. Pauls Cathedral and Trafalgar Square в Лондон и St. Martin Square в Сидни.

Творбите й са толкова ефирни и магични, че събират почитатели от цял свят. За мнозина музиката й е балсам за душата, а насладата от нейното докосване отвежда в нови измерения на духовността. Благодарение на нейните концерти из целия свят, десетки хора са се докоснали до хармонията и радостта от живота, заредени от мощния й глас.Bhavini Vyas ще бъде в България от 5-ти до 8-ми април в София, Пловдив и Стара Загора.

5 април, 2017 г. - Пловдив, клуб Петното на Роршах, 18:30 часа

7 април, 2017 г. - Стара Загора, регионална библиотека "Захарий Княжевски", 19:00 часа

8 април, 2017 г. - София, клуб "Студио 5", 20:00 часа

Билети за концертите, тук: https://goo.gl/4dxoNJ

Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1114767761983568/

 реклама