Лесно почистване с грижа за мебелите с прахосмукачките Samsung VC3000  3

Samsung VC3000 e снабдена с т.нар. Soft Furniture Guard, който представлява мек, извит предпазител, разположен в предната част на корпуса
по статията работи: Данаил Казаков
Лесно почистване с грижа за мебелите с прахосмукачките Samsung VC3000

Прахосмукачката е основният помощник в домашното почистване и затова е много важно да осигурява необходимото удобство за домакинята и да притежава характеристики, които ще допринесат за чистотата на всеки дом. Новата прахосмукачка на Samsung VC3000 е чудесна възможност за лесно, мощно и удобно почистване, което в допълнение предоставя и грижа за мебелите.

Samsung VC3000 e снабдена с т.нар. Soft Furniture Guard, който представлява мек, извит предпазител, разположен в предната част на корпуса. Специалният предпазител защитава от инцидентно удряне в мебелите или стената, така че можете спокойно да се движите, докато почиствате, бързо и безпрепятствено, без да се притеснявате, че можете да повредите нещо ценно.

Компактният дизайн на новата прахосмукачка е още едно допълнително удобство за всяка домакиня, която държи на чистотата и комфорта в своя дом. Удобна, лека и маневрена, Samsung VC3000 е изключително лесна за употреба, дори когато бързате. Въпреки компактните си размери, VC3000 не допуска компромиси в резултата – благодарение на голямата си всмукателна мощност (420W) прахосмукачката позволява да почистите дълбоко и интензивно и най-труднодостъпните местенца.

Samsung VC3000 е снабдена и със специална торбичка за микроскопичните прахови частици (Micro-Dust bag), която се сменя изключително лесно. Нейната анти-алергична и филтрираща функция осигурява допълнителни грижи за чистотата на дома. В допълнение прахосмукачката притежава и високоефективен циклон филтър, който отделя едрите частици прах с помощта на центробежните сили. И тъй като в торбичката се събира само фината прах, тя осигурява постоянна мощност на засмукването и употребата й е почти два пъти по-продължителна в сравнение с традиционните системи на Samsung.

Освен с високи резултати в почистването, новата прахосмукачка е и икономична. Samsung VC3000 е създадена според последните изисквания на Еврокомисията (Директива 2009/125/ЕО), които целят да ограничат потреблението на електроенергия в домакинствата и забраняват прахосмукачки с мощност над 1600W.

През април прахосмукачката ще е в търговската мрежа и в България.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com

 реклама