Лесен и бърз достъп до интернет с новия допълнителен пакет KLIK от GLOBUL

Всеки абонат на GLOBUL може безплатно да тества възможностите, които предлага допълнителният пакет KLIK за период от един месец
по статията работи: Данаил Казаков

С новия допълнителен пакет KLIK от GLOBUL всички клиенти на оператора могат да имат лесен, бърз и изгоден достъп до мобилен интернет през своя телефон. Допълнителният пакет KLIK е валиден както за клиентите на абонаментните програми на GLOBUL, така и за потребителите на предплатените услуги на компанията.

Всеки абонат на GLOBUL може безплатно да тества възможностите, които предлага допълнителният пакет KLIK за период от един месец., след което да избере дали да продължи да го използва или не.

Срещу месечна такса от 3,50 лв., абонатите на GLOBUL, които активират KLIK за целия срок на договора си, ще разполагат с безплатни 500 МВ на максимална скорост на месец, валидни при сърфиране на мрежата през мобилния браузър Opera Mini, както и 50 МВ на максимална скорост на месец при използването на друг мобилен браузър, други мобилни приложения, теглене на файлове или видео стрийминг. Еднократното ползване на пакета струва 4,50 лв. за период от 30 дни.

Браузърът Opera Mini може да бъде свален безплатно от http://m.opera.com, Apple AppStore и Google Play. Приложението е с предварително дефинирани табове за бърз достъп до някои от най-популярните български сайтове.

На потребителите на предплатените си услуги, GLOBUL предлага дневен, седмичен и месечен допълнителен пакет KLIK. Дневният пакет KLIK, валиден за 24 часа, включва 150 МВ на маскимална скорост за мобилен интернет през бразуъра Opera Mini и 10 МВ на максимална скорост през друг браузър, други мобилни приложения, за теглене на файлове или видео стрийминг на цена от 1,50 лв.

Седмичният пакет KLIK, валиден за седем дни, предлага 250 МВ на максимална скорост за сърфиране в интенет през Opera Mini и 15 МВ за мобилен интернет през всички други видове браузъри и прилжения на цена от 2,50 лв. С месечния допълнителен пакет KLIK (валиден за 30 дни), потребителите ще разполагат с 500 МВ на максимална скорост през Opera Mini и 50 МВ през всички други браузъри и мобилни приложения на цена от 5 лв.

При изчерпване на включените МВ на максимална скорост, всички потребители на KLIK (с изключение на потребителите на дневен пакет за предплатени услуги), могат да закупят допълнителни 25 МВ на максимална скорост през браузъра Opera Mini на цена от 1 лв.

Активацията на всички видове допълнителни пакети KLIK става с изпращането на безплатен SMS до кратък номер 200, чрез интернет портала МYGLOBUL, чрез избиране на съответната опция от автоматичното меню *123#, както и във всеки магазин на GLOBUL и официалните партньори на оператора. При успешна активация, потребителите ще получат потвърждаващ SMS и съобщение с линк за безплатно сваляне на Opera Mini.

 

Всички цени са с включен ДДС.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и Азия и има над 160 милиона абонати.

 реклама