Латоп + подарък на супер цена само в JAR Computers

Технологичната компания ЖАР Компютърс пусна на специална цена лаптоп Самсунг с подарък футболна топка Пума
по статията работи: Елица Елефтерова
Латоп + подарък на супер цена само в JAR Computers

Технологичната компания ЖАР Компютърс пусна на специална цена лаптоп Самсунг с подарък футболна топка Пума в тон с футболните страсти покрай Европейската надпревара по футбол. 

Лаптопът  от серията  "Ултра " е лек и удобен за пренасяне, само 1.45 кг. и със своя SuperBright HD LED екран позволява да работите или да се забавлявате във всякаква среда. Дори и при ярка слънчевата светлина вие винаги ще можете да се насладите на перфектна картина, без да напрагяте очите си.

Освен великолепният 13,3 инчов дисплей, другата му силна страна е, че времето за първоначално пускане е  до 20 секунди, а се събужда само за 2 секунди и позволява най-често разглежданите страници да се зареждат два пъти по-бързо, което го прави силно конкурентен сред останалите марки на пазара.

Други конкурентни  предимства  са: батерията, чийто живот е до 6.5 часа, силният процесор - Intel® Core™ i5 2467M 1.6Ghz и хард диск 500GB. С една дума получавате ултра тънък лаптоп с утра голям капацитет на харда, можете да съхранявате цялата си любима музика, снимки и филми и всичко това в съчетание с чудесен дизайн и качество.

90% от компонентите в лаптопите самсунг са собствено производство на марката Самсунг, това гарантира 100% съответствие между тях и висок контрол на качеството.Само по време на Европейското, на специална цена от 1649 лв , само в  JAR Computers! 

 реклама