Късметлия от Силистра грабна BMW Z4 от томболата на VIVACOM  2

Телекомът раздаде още 200 Samsung таблета за петия си рожден ден
по статията работи: Мария Стоянова
Късметлия от Силистра грабна BMW Z4 от томболата на VIVACOM
Снимка: vivacom

Николай Тончев от гр. Силистра е големият късметлия, който спечели чисто нов кабриолет BMW Z4 в голямата томбола на VIVACOM по случай 5-годишнината на компанията. Двадесет и девет годишния мъж получи ключовете от уникалния оранжев автомобил на официална церемония от главния изпълнителен директор на телекома Атанас Добрев. Младежът призна, че въобще не е очаквал да спечели и първоначално се е отнесъл крайно подозрително към първото обаждане, с което са го информирали за голямата награда.

Името на Николай Тончев беше изтеглено сред повече от 630 000 участници седмица по-рано в присъствието на нотариус. Заедно с него на лотариен принцип бяха избрани и двеста щастливци, които се сдобиха с таблети Samsung. Пълният списък с имената може да бъде видян на http://www.vivacom.bg/5-godini-vivacom.

Раздаването на големите награди от томболата беше само част от цялата кампания, с която телекомът отпразнува своите пет години стабилно присъствие на българския пазар. С всички промоционални оферти през септември компанията направи още по-достъпно воденето на дълги разговори, безпроблемното и неограничено сърфиране в 3G мрежата с най-добро покритие в България, ползването на оптичен интернет със скорост до 100Mbps и гледането на интерактивна телевизия с над 160 канала, от които над 25 в HD качество. Така VIVACOM изрази благодарността си към всичките си лоялни потребители и добави още стотици нови абонати към голямото си семейство. 

 реклама