Криейтив Център ООД открива магазин за Apple продукти в центъра на София

Фирмата е единствената в България, предлагаща комплексната услуга “Apple one stop - service & shop”
по статията работи: Нели Минчева
Криейтив Център ООД открива магазин за Apple продукти в центъра на София
Снимка: Криейтив център

Водещaта фирма за продажби, поддръжка и сервиз на Apple продукти Криейтив център ООД мести офиса си на удобен за клиентите си нов адрес: бул. Фритьоф Нансен 37А, на ъгъла с ул. Любен Каравелов.

Магазинът вече отвори врати на 19.12.2011 година, а за удобство на всички клиенти - търговски и сервизни - до края на месец януари 2012 ще бъде отворен и стария офис.

На новия адрес настоящи и бъдещи Mac потребители ще могат да се възползват от следните услуги:

- покупки на пълната гама Apple продукти - настолни и преносими компютри, периферия, софтуер, MP3 плеъри iPod и таблети iPаd;

- консултации и обучения за Apple продукти;

- гаранционна и извънгаранционна поддръжка;

- покупки на разнообразни аксесоари за Apple;

- договори за поддръжка в офиса на клиентите.

Работното време на магазина ще бъде от 10.30 до 20.00 часа, от понеделник до петък, в събота – от 11.00 до 19.00 часа.

За Криейтив Център ООД (www.creativecenter.bg)

Фирмата е единствената в България, предлагаща комплексната услуга "Apple one stop - service & shop” - на едно място е достъпна за покупки пълната гама Apple продукти, както и тяхното сервизиране от сертифицирани специалисти.

Фирмата е създадена през 1992 год. като Apple Center Sofia - демонстрационен и учебен център за продуктите на Apple Inc. в България. Тя е единствен оторизиран от Apple сервиз за България и е единствен сертифициран доставчик на Apple продукти за образованието. Криейтив Център ООД обслужва гаранционно и извънгаранционно Apple продукти, закупени в България и чужбина.

Фирмата е официален дистрибутор и на X-Rite – световен лидер в областта на контрола и управлението на цвета и e партньор на Punch Graphics за Xeikon – ролни цифрови печатни системи и basysPrint – експонатори на офсетови печатни пластини.

 реклама