Кофас Селект дава незабавен онлайн достъп до информация за фирми в цяла Европа

Достъпът до базата данни е денонощен и стандартизираните доклади за компаниите от 21 страни ще могат да бъдат сваляни веднага
по статията работи: Данаил Казаков
Кофас Селект дава незабавен онлайн достъп до информация за фирми в цяла Европа

Кофас, световен лидер в областта на кредитното застраховане и кредитната информация за Централна и Източна Европа, пуска на пазара продукта Кофас селект, иновативен онлайн продукт, който позволява на компаниите да избират потенциални бизнес партньори и да следят настоящите си клиенти непрекъснато. Достъпът до базата данни е денонощен и стандартизираните доклади за компаниите от 21 страни ще могат да бъдат сваляни веднага.

Докладите за страните от Западна и Централна Европа включват извлечение от важната и нужна информация с детайли за компанията, бизнес дейностите, финансовите данни (изразени в евро за всички страни). Иновативният инструмент "Бърз рейтинг” показва кредитоспособността и се изразява чрез "система-светофар”. Лесният и бърз инструмент намалява времето за взимане на ефикасни решения. Кофас Селект е особено полезен за вносителите и износителите при избор на потенциални бизнес партньори и мониторинг на съществуващите клиенти.

"Нашите незабавни доклади със своя "Бърз рейтинг” различават Кофас Селект от другите информационни решения. За износителите това е отличен инструмент за точно проучване. Продуктът може да помогне на компаниите да се намерят интересен партньор в чужбина и да развиват своя бизнес. Нашата цел е с този продукт да продължим да подкрепяме клиентите си в бързото и ефикасно взимане на решения”, подчертава предимствата на Кофас Селект Катаржина Комповска, Изпълнителен директор на компанията за Централна Европа.

За Кофас

Coface Груп, световен лидер в областта на кредитното застраховане, предлага на компаниите по света решения за защита срещу риск от финансови загуби от техни клиенти, както на местните, така и на международните пазари. През 2013 г. групата отчита консолидиран оборот от 1.440 млрд. евро. В глобален 4 440 служители в 97 страни по света предоставят услугите на местно ниво. Всяко тримесечие COFACE публикува анализ на риска за 160 страни по света, на база на уникалните си познания за платежоспособността на компаниите, и на опита на 350 експерти в кредитния риск.

 реклама