Компания подарява три тийм билдинг занимания на иновативни работодатели  2

От компанията признаха, че искат да стимулират смелостта на работодателите да експериментират с иновативни решения на своите нужди
по статията работи: Данаил Казаков
Компания подарява три тийм билдинг занимания на иновативни работодатели

Екипът на компания Амейз, специализираща в обучението, развитието и мотивирането на персонала на своите клиенти, подарява три целодневни тийм билдинг занимания на иновативни работодатели, изпробвали новата безплатна платформа за подбор HireHive.bg. За да допълнят по атрактивен начин пакета от ползи, която носи услугата, от Амейз подготвят томбола измежду компаниите, които са се регистрирали на безплатната платформа.

От компанията признаха, че искат да стимулират смелостта на работодателите да експериментират с иновативни решения на своите нужди и да се възползват от предоставяните им ползи. Печелившите от томболата ще могат да осигурят цял ден разнообразни мотивиращи дейности за своите служители, предоставени от опитните специалисти на Амейз.

"Отказваме да чакаме решения отвън, когато имаме прекрасен екип, който да създаде решение на проблемите и ограниченията в индустрията. Пазарът е готов, играчите са готови. За това го правим сега!", споделиха от Амейз.

Платформата HireHive.bg стартира на 13-ти февруари тази година и вече се радва на вниманието на най-активните играчи на пазара. Тя позволява на работодателите да контролират процеса и таксите, да ангажират няколко одобрени агенции, както и да имат достъп до най-добрите кандидати. Идеята променя начина, по който бизнесът работи с агенциите по подбор на персонал и то по начин, който е печеливш за всички страни. Инициативата е стартирана от екипа на Амейз и се базира на подобни решения в Америка и Англия, които успешно оптимизират индустриите по подбор на кадри в съответните държави.

 реклама