Коледно предложение за двама от bob

Двойно по-неустоимо предложение за всички, които искат да говорят много, но на ниски цени
по статията работи: Теодора Пенева
Коледно предложение за двама от bob
Снимка: М-Тел

Двойно по-неустоимо предложение за Коледа е подготвил bob за всички, които искат да говорят много, на ниски цени, без скрити условия и дългосрочни договори.

От утре, всеки, който избере bob, bigbob или superbob ще може да зарадва свой близък или приятел с bob карта. Цената на коледния bob пакет, включващ  две карти, е 14,90 лева като през първите 30 дни от активацията му и двете карти ще донесат на  притежателите си безплатни минути и разговори.

Така например, ако потребителят избере тарифен план superbob само срещу 14,90 лева на месец, ще получи 500 минути за разговори към всички национални мобилни мрежи, 500 минути към всички национални фиксирани мрежи и още 500 кратки съобщения. Същите брой минути за разговори и SMS-и ще са включени и в другата карта за приятел, като тяхната валидност е 30 дни.

Срещу 9,60 лева на месец пък bigbob предлага по 150 минути към всички национални, мобилни и фиксирани мрежи и още толкова SMS-и, а с коледният пакет това е  валидно и за втората карта, включена в него.

С тарифен план bob потребителите няма да имат месечна такса и ще разполагат с две карти с включени по 150 минути и 150 SMS-а към всички мрежи в страната.

Предложението е валидно до 31 декември 2012 година като bob картата за приятел няма месечна такса. След изчерпване на включените минути цената за разговори и съобщения е 10,8 стотинки на минута.

 реклама