Коледни подаръци със срочните пакети и абонаментните програми Globul GoWeb Unlimited

Абонатите на GoWeb Unlimited 1000 ще заплащат абонамент от само 5 лв. за период от 6 месеца
по статията работи: Нели Минчева
Коледни подаръци със срочните пакети и абонаментните програми Globul GoWeb Unlimited
Снимка: Globul

Новите клиенти на популярните абонаментни програми за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited, които подпишат своя договор до 8 януари 2012 г. ще получат като коледен подарък промоционална, по-ниска месечна такса за шест месеца от срока на договора си.

Абонатите на GLOBUL GoWeb Unlimited 1000 ще заплащат промоционален месечен абонамент от само 5 лв. за период от шест месеца вместо обичайната месечна такса от 14 лв.

Клиентите на GLOBUL GoWeb Unlimited 5000 ще плащат 10 лв. месечна такса за шест месеца от срока на договора си, вместо 24 лв., а абонатите на абонаментна програма GLOBUL Go Web unlimited 10000 ще ползват услугите на програмата срещу месечна такса от само 15 лв., вместо 39 лв. Промоцията е валидна при подписване на нов двугодишен абонаментен договор.

Всеки от новите клиенти на абонаментните програми за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited може да закупи и безжичен 3G USB модем на промоционална цена, както и да се възползва от лизинг на преносим компютър.

Клиентите на GLOBUL, които активират срочен пакет за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited за достъп до мобилен интернет през телефон ще получат като специален коледен подарък услугата без да заплащат месечни такси за първите два месеца.

Срочните пакети GLOBUL GoWeb Unlimited предлагат неограничен обем трафик за мобилен интернет и съответно 50, 100 или 200 МВ на максимална скорост с месечни такси, които започват от само 4,50 лв. Активирането на срочен пакет GLOBUL GoWeb Unlimited става в магазин от търговската мрежа на GLOBUL, чрез безплатен SMS с кода с активация до кратък номер 1414, чрез интернет портала MyGLOBUL (http://my.globul.bg) или директно от мобилния телефон в секция услуги на мобилния портал http://wap.globul.bg.

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама