Коледни LOOP тарифи с безплатни минути към всички национални мрежи и мобилен интернет

С трите тарифи ще се предлага и първият брандиран LOOP смартфон
по статията работи: Нели Минчева
Коледни LOOP тарифи с безплатни минути към всички национални мрежи и мобилен интернет
Снимка: M-Tel

Коледа и Нова година наближават и празничните предложения няма да подминат и LOOP-ърите. Специално за тях има два нови тарифни плана - LOOP Cool и LOOP Extreme, както и нови условия за популярния Mega LOOP. В Mega LOOP вече са включени 50 безплатни SMS, 100 МВ мобилен интернет на месец, цена от 1 стотинка на MB след изчерпването им и 2000 минути в LOOP и към 5 номера от М-Тел на промоционална цена от 4,95 лева месечно.

С 50% е по-ниска и цената на LOOP Cool за първите един или три месеца от срока на договора. Само за 4,95 лева, клиентите на новата тарифа получават 100 минути към всички национални мрежи, 100 МВ мобилен интернет и 2000 минути в мрежата на LOOP всеки месец.

Екстремната оферта LOOP Extreme предоставя още повече. С този пакет потребителите ще ползват неограничен мобилен интернет, 200 минути към всички национални мрежи, 100 SMS и 2000 минути в LOOP на празнична цена - 9,95 лева на месец.

Първият LOOP брандиран смартфон HTC Wildfire S ще се предлага заедно с трите тарифи - LOOP Cool, LOOP Extreme и Mega LOOP. Той може да бъде закупен на атрактивни цени от 12,90 лева на месец за срок от две години и 279,90 лева в брой. Той е достъпен, забавен и компактен смартфон, подходящ за нуждите на младите потребители с възможност да се възползва от 500 000 приложения, достъпни чрез вградения в телефона Android Market. Устройството е едно от най-малките, произвеждани някога в този продуктов сегмент – само 10,13 см дължина и 5,94 см ширина. Разполага с 3,2-инчов HVGA дисплей, 5 МР камера и възможности за пълна персонализация.

От 23 ноември стартира още една инициатива в интернет пространството. Чрез регистрация на сайта www.androidarmy.bg до 18 декември всеки може да вземе участие, като за целта е нужно да създаде свой вариант на символа на операционната система Android. Познатото на всички зелено човече може да смени коренно цвета си, да му бъдат добавени шапка, коса, очила, дрехи или други елементи. Всички създадени варианти на Android човечето ще участват в първия дигитален флашмоб у нас, а един от авторите на уникалните роботчета ще спечели чисто нов таблет HTC Flyer.

Специалното приложение, чрез което може да се участва в инициативата е достъпно на www.androidarmy.bg и през Facebook страниците на HTC България и LOOP.

 реклама