Клиентите сами избират условията по новия жилищен кредит "Право на избор" от Fibank

Кредитът се предлага с 0% лихва за първата година
по статията работи: Данаил Казаков
Клиентите сами избират условията по новия жилищен кредит "Право на избор" от Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага жилищен кредит "Право на избор”, при който клиентите сами избират условията.

Предложението е с 0% лихва за първата година и с ниска фиксирана лихва за втората и третата година – от 6.5%.

Жилищен кредит "Право на избор" от Fibank дава пълна свобода и спокойствие на клиентите, както и опция за възстановяване на 1% годишна лихва върху кредита в края на всяка година.

Клиентите на банката могат да използват и опцията за гратисен период от 12 месеца на всеки 5 години от срока на кредита след първата година. Гратисният период се ползва при нужда и им предоставя допълнителна сигурност, в случай че се появят временни финансови затруднения.

Максималният срок за погасяване на кредита "Право на избор" е до 35 години, като няма ограничение в максималния размер на отпусканата от Fibank сума.

За улеснение на своите клиенти, Fibank (Първа инвестиционна банка) издава безплатно на всеки клиент удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца. По този начин всеки клиент предварително знае с каква сума може да разполага и лесно може да намери желания от него имот.

Кредитът се отпуска в размер до 90% от пазарната стойност на недвижимия имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла.

Жилищният кредит "Право на избор" се предлага в лева, евро и щатски долари, като няма такса за разглеждане на документите.

 реклама