Клиентите на „Софийска вода” имат още 2 седмици за включване в томболата на компанията

Името на томболата е „Да ви върви по вода през 2012!”
по статията работи: Нели Минчева

На 6 януари 2012 г. в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на печелившите от томболата "Да ви върви по вода през 2012!” за коректни клиенти на "Софийска вода”.

Наградите от томболата са:

- 40” LED телевизор в комплект със система за домашно кино;

- 3 преносими компютъра;

- 3 СПА уикенда All inclusive за двама.

Всички клиенти на "Софийска вода”, които са платили задълженията си към дружеството до 31 декември 2011 г., независимо от начина на плащане се включват автоматично за участие в томболата.

Късметлиите, които срещу касовия си бон за платена сметка за вода, ще получат от "Софийска водаголям новогодишен подарък, ще бъдат информирани по телефона и с писмо.

Клиентите могат да получат информация за новогодишната томбола в центровете за обслужване на клиенти на "Софийска вода”, от Телефонния център на номер 0700 121 21, както и на интернет страницата на дружеството: www.sofiyskavoda.bg. На сайта на дружеството те могат да сверят във всеки един момент текущите си задължения към дружеството.

"Софийска водаблагодари на всички коректни клиенти, които дават възможност да се поддържат ВиК услугите и да се инвестира за тяхното подобряване!

 реклама