Каналите TV+ и F+ вече по VIVACOM

Каналите са включени в допълнителен пакет с „ТВ Плюс”, който може да бъде добавен към всеки основен абонамент срещу месечна такса от 3.90 лв.
по статията работи: Георги Георгиев
Каналите TV+ и F+ вече по VIVACOM
Снимка: vivacom

От днес VIVACOM включва два нови канала в своята телевизионна услуга. Програмите на TV+ и F+ вече ще са достъпни за всички нови и настоящи потребители на ТВ-плановете на телекома, които ще могат да ги добавят към основния си абонамент срещу символична месечна цена от 3.90 лв. Двата канала са обединени в допълнителен пакет "ТВ Плюс”, който ще позволи на потребителите да следят на живо най-гледаното автомобилно състезание, испански футбол, най-големите тенис турнири, пистов мотоциклетизъм и още много спорт.

 

В момента VIVACOM предлага 3 ТВ-пакета на цени между 5.90 и 8.90 лв на месец. В момента телекомът дава 50% отстъпка от месечния абонамент на всичките си ТВ-планове за първите 2 или 6 месеца, в зависимост от продължителността на договора, и допълнителни 5 HD канала към всеки основен абонамент.

Всички клиенти на VIVACOM TV получават безплатно HD оборудване и имат възможност да се възползват от следните интерактивни функции за избрани канали: пауза, превъртане в рамките на 2 часа, запис на предавания, които могат да бъдат гледани по-късно, както и достъп до телевизионно съдържание от изминалата седмица. Допълнителни екстри на телевизията включват също интернет приложенията YouTube и Vbox7, богата Видеотека с актуално съдържание, както и специален 24-часов филмов канал - VIVACOM ARENA, който излъчва селектирано съдържание от висококачествени холивудски и европейски заглавия.

 

 реклама