Инвестбанк с нови потребителски кредити "От А до Я" И "Академика"

Те са насочени към нуждите на работещите в сферата на предучилищното, средното и висшето образование
по статията работи: Ралица Стоянова
Инвестбанк с нови потребителски кредити "От А до Я" И "Академика"
Снимка: sxc.hu

От началото на ноември Инвестбанк пусна на пазара нови потребителски  кредити "От А до Я” и "Академика”, разработени специално за нуждите на работещите в сферата на предучилищното, средното и висшето образование.

Кредитите се отпускат за покриване на текущи нужди – закупуване на движими вещи, ремонт, обзавеждане, допълнителна квалификация и др., под формата на потребителски кредит, който се погасява на равни месечни (анюитетни) вноски или кредит овърдрафт по дебитна карта, издадена от Инвестбанк.

Кредит "От А до Я” за работещи в сферата на предучилищното и средното образование се отпуска в левове или в равностойността им в евро, до 10 000 лв за срок до 10 години под формата на потребителски кредит и със срок 1 година - под формата на овърдрафт, при максимална сума до две нетни работни заплати, не повече от 3000 лв., с възможност за автоматично подновяване. Потребителският кредит се погасява на равни месечни (анюитетни) вноски.

Кредит "Академика”, предназначен за работещите в сферата на висшето образование, се отпуска в левове или в равностойността им в евро, до 30 000 лв. за срок до 10 години под формата на потребителски кредит и със срок 1 година – под формата на овърдрафт, при максимална сума до три нетни работни заплати, не повече от 5000 лв., с опция за автоматично подновяване. Потребителският кредит се погасява на равни месечни (анюитетни) вноски.

Основно предимство на двата кредита е фиксираната лихва, която дава сигурност на клиентите и възможност за планиране на техните разходи. Друго преимущество на кредитите "От А до Я” и "Академика” е, че  Инвестбанк не начислява такса за управление за целия срок на кредита.

Потребителските кредити  от "А до Я”  и "Академика” са с фиксирана годишна лихва  от 8,5% при ползване на услугата "Времето е пари” за плащане на комунални услуги чрез разплащателна сметка с издадена дебитна карта и 8,9%, без ползване на услугата "Времето е пари”. 

Овърдрафт кредитите  "От А до Я” и "Академика”  са с фиксирана годишна лихва  от 11%, която се начислява само върху  усвоената част от кредита.

За кредити "От А до Я” и "Академика” може да се кандидатства във всички клонове и офиси на Инвестбанк в цялата страна.

 

 реклама