Инвестбанк продължава подкрепата за Клисурския манастир

Благодарение на всеобщите усилия на всички дарители инициативата протича успешно, манастирът постоянно се обновява и в него се изгражда нова църква
по статията работи: Елица Елефтерова
Инвестбанк продължава подкрепата за Клисурския манастир
Снимка: Булфото

За трета поредна година продължава инициативата за подкрепа на Клисурския манастир "Св. Петка” край Банкя, под патронажа на г-жа Петя Славова – Председател на Надзорния съвет на Инвестбанк и председател на Съвета на директорите на Феста Холдинг, чиято основна цел е чрез подпомагането на тази българска светиня да бъдат насърчени запазването и развитието на духовните и културни ценности на България. 

Благодарение на всеобщите усилия на всички дарители инициативата протича успешно, манастирът постоянно се обновява и в него се изгражда нова църква. 

През 2013 г. фокусът на инициативата ще бъде набирането на средства за създаване на пътека на здравето от с. Клисура до манастира "Св. Петка”.

Всички желаещи да се включат  в инициативата могат да направят дарения по специално откритата за целта сметка "Дарения за Клисурски манастир”, IBAN BG63IORT80485001068000, BIC IORTBGSF.

Поставена е и кутия за дарения на рецепцията на хотел "Феста София”, гр. София, бул. "България” № 83.

 реклама