Изтича срокът за гласуване в класацията за любима електронна книга

„Гласовете ви чувам” на Димитър Талев води засега в класацията
по статията работи: Ралица Стоянова
Изтича срокът за гласуване в класацията за любима електронна книга
Снимка: М-Тел

Остава един ден до до крайния срок, в който потребителите на www.abv.bg могат да гласуват за своята любима електронна книга. На 14 май АБВ и М-Тел стартираха класация за най-предпочитаната дигитализирана книга, а датата, до която всеки може да даде своя вот, е 24.00 часа на 22 май.

Любителите на литературата могат да посочат своята книга-фаворит сред 50-те най-предпочитани заглавия в M-Tel eBook, като посетят специално създадената страница http://promo.abv.bg/mtel-ebook/.

На 24 май, в Деня на славянската писменост и култура, книгата, събрала най-много гласове, ще бъде безплатна за всеки потребител на електронната книжарница на М-Тел http://www.mtel.bg/mtel-ebook. За момента в класацията води произведението "Гласовете ви чувам” на Димитър Талев -  последната книга от тетралогията, включваща "Железният светилник”, "Преспанските камбани” и "Илинден”.

 Един от всички, които в празничния ден свалят книгата - победител или друго заглавие, ще спечели от М-Тел електронен четец pocketbook 603.

 M-Tel eBook има в каталога си над 1000 книги. Книжарницата има близо 4000 уникални потребители. Сред книгите има класика в оригинал, периодични издания, учебни помагала и много хитови заглавия, благодарение на партньорството с издателство " БГ книга".

Напълно безплатно от електронната книжарница на Мобилтел могат да се изтеглят всички книги, които са включени в задължителната програма за изучаване в училищата. Телекомът работи активно за дигитализацията на всички учебници и учебни помагала.

Съвсем скоро "по рафтовете” на книжарницата ще се появят и книги за слушане.

 реклама