Изпълнителният директор на Samsung Electronics със специално обръщение за "Дом на бъдещето" на IFA 2014

Изказването на господин Юн също ще обърне внимание на ангажимента на Samsung за създаване на иноваци, базирани на човешките необходимости
по статията работи: Данаил Казаков
Изпълнителният директор на Samsung Electronics със специално обръщение за "Дом на бъдещето" на IFA 2014
Снимка: Samsung

Бу-Кьон Юн, президентът и един от главните изпълнителни директори на Samsung Electronics, ще изнесе въвеждаща реч от 10:30 ч. на 5 септември, петък, на IFA 2014 в Берлин. В речта си, озаглавена "Въвеждане на Вашия дом на бъдещето”, г-н Юн ще очертае визията на компанията за "Дом на бъдещето”.

Г-н Юн ще обсъди как очакванията на хората за дома се променят и ще посочи какво е необходимо да направят производителите на потребителска електроника, за да вдъхнат живот на визията за "Дом на бъдещето". Изказването на господин Юн също ще обърне внимание на ангажимента на Samsung за създаване на иноваци, базирани на човешките необходимости.

"Търговското изложение IFA има дълга история в представянето на най-последните иновации" – каза г-н Юн – "Samsung за пореден път ще се присъедини към диалога на IFA, за да обсъди къде стои днес истинската иновация и как тя трансформира живота ни и начина, по който го живеем”.

За да гледате основното послание на Samsung на IFA 2014 на живо, моля, посетете: http://global.samsungtomorrow.com.

Обръщението на Samsung ще се състои на първия етаж в CityCube Берлин, зала А. Изложението на Samsung ще се намира в залата на втория етаж.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

 реклама