Изключителната колекция за баня Armani/Roca вече е в България  9

Рока България и дистрибуторът Досев Импекс представиха проекта на събитие в четвъртък
по статията работи: Теодора Пенева
Изключителната колекция за баня Armani/Roca вече е в България
Снимка: Roca

На 16 май 2013 г., със стилно събитие за медии, архитекти и избрани гости, Рока България и дистрибуторът Досев Импекс представиха съвместния проект на две компании, лидери в своите сектори на дейност, групите Armani и Roca. Специален гост на събитието бе Н.Пр. Хосе Луис Тапиа Висенте, посланик на Испания в България.

Резултата от сътрудничеството между Armani и Roca, пред гостите представи мениджърът на проекта, г-жа Ана Фуертес, която пристигна у нас за събитието. Тя запозна аудиторията подробно с колекцията за баня Armani / Roca и възможностите, които дава за да се създаде напълно завършено, изискано и модерно пространство за лична грижа и релакс. Условно, то може да бъде разделено на зони: зона за разкрасяване, уелнес зона, уелнес душ пространство и зона за основни нужди. Колекцията предлага голям избор на оборудване и обзавеждане за баня, включително стенни и подови покрития. Използваните материали са с най-високо качество, а ексклузивния дизайн предлага уникални текстури и изтънчени цветови гами, включително характерната за Armani бежово-сиво, с цвят на сурова коприна (Greige). Внимание към детайла личи във всеки елемент от колекцията, така, че цялата баня да е в хармония, включително аксесоарите, които се предлагат с три специални Armani / Roca покрития.

Освен традиционната организация, с Armani / Roca на пазара за бани за пръв път се предлага концепция за организиране на пространството във вид на остров.

Рока България с право се гордее, че България е една от страните по света в които изключителната колекция за баня Armani / Roca се представя официално.

Продукти от колекцията са показани в шоурум София – The Mall на дистрибутора Досев Импекс, на бул. Цариградско шосе 115.

 реклама