Зрелищни екшъни и комедии през юли по VIVACOM ARENA

Силни екшъни и романтични комедии пуска VIVACOM ARENA в домашните „киносалони“ на своите ТВ-абонати през юли
по статията работи: Георги Георгиев
Зрелищни екшъни и комедии през юли по VIVACOM ARENA
Снимка: vivacom

Силни екшъни и романтични комедии пуска VIVACOM ARENA в домашните "киносалони" на своите ТВ-абонати през юли. Брус Уилис, Мики Рурк, Джесика Алба са само част от звездния актьорски състав на пълния с визуални ефекти "Град на Греха", режисиран от Робърт Родригес, Франк Милър и Куентин Тарантино. Никълъс Кейдж пък е водеща фигура в трилъра "Цар на войната", където суровата реалност на оръжейната индустрия е пресъздадена в сценарий, базиран на истински факти. В "Правилата на играта" носителите на "Оскар" Ръсел Кроу, Бен Афлек и Хелън Мирън гарантират истинско зрелище от сблъсъка между бизнеса и политиката.

Романтичните комедии "Определено, може би" и "Игри на сърцето" са за всички, които обичат красивите любовни истории, поднесани с хумор. Класически "съспенс" за убийство и разследване с неочаквани обрати е трилърът "Мистър Брукс" с Кевин Костнър. Акценти във филмовия афиш на VIVACOM ARENA през юли ще бъдат още "Сидни Уайт", "Първично" с Джон Траволта, където агент в Бюро за борба с наркотиците разследва изчезването на легендарен морски сержант, и "Невероятният Хълк", с Ерик Бана, който ще зарадва феновете на комиксите и супер героите.

VIVACOM ARENA се предоставя само от VIVACOM ТV, като каналът е включен безплатно в най-големия ТВ-пакет Екстра и в допълнителния пакет HD Light. Потребителите на останалите ТВ-планове могат да го прибавят към основния си абонамент срещу символична месечна такса от 1,90 лв.

 реклама