Зимно удоволствие и лукс от Mercedes-Benz

Кампанията за оригинални аксесоари, която стартира от 15 ноември, е допълнение към започналата през септември инициатива „Добре дошли отново вкъщи“
по статията работи: Нели Минчева
Зимно удоволствие и лукс от Mercedes-Benz
Снимка: Balkan Star Automotive

Очаквате ли зимата с нетърпение? Любител ли сте на ски или сноуборд или просто обичате да се наслаждавате на великолепната гледка към заснежените върхове? Атрактивните зимни аксесоари от Mercedes-Benz гарантирано ще увеличат удоволствието от времето, прекарано навън с цялото семейство.

Стойките за ски или багажника за покрив ще улеснят товаренето и разтоварването на спортните принадлежности и могат да бъдат закупени от всеки следпродажбен център на немската марка.

Зимното облекло и аксесоарите за повишен комфорт са чудесен подарък за всеки любител на природата, а Коледните звезди на Mercedes-Benz ще украсят празничното дръвче с лукс и пожелания за успешна следваща година. Разбира се, винаги можете да разчитате и на оригиналните аксесоари, носещи трилъчата звезда, за да зарадвате свои близки и приятели и да внесете стил и елегантност в ежедневието им. А какво по-хубаво от подарък за малките палавници, специално подбран от промоционалните предложения в каталога Christmas Star.

Зимната кампания за оригинални аксесоари на Mercedes-Benz, която стартира от 15 ноември, е допълнение към започналата през септември тази години инициатива "Добре дошли отново вкъщи" за техническо обслужване на автомобили над 4 години. При техните пакетни цени за стандартно годишно обслужване на автомобила.

Клиентите на Балкан Стар пестят до 32% при гарантирано качество за обслужването и влаганите консумативи. Така например смяна на масло, филтър, оглед на ходовата част, проверката на гуми, светлини, акумулатор, стъклопочистващите системи и диагностика (Star Diagnosis) за модел Е 220 CDI струва 319,00 лева.

С топли пожелания за прекрасни зимни емоции Mercedes-Benz отново е близо до всички приятели и почитатели на легендарната марка.

Вижте повече на mercedes-benz.bg.

Балкан Стар присъства на българския пазар от 19 години. Дружеството, което е част от Групата Бетц, започва своята дейност като генерален представител на Mercedes-Benz през 1992 г. От юли 1999 г. Балкан Стар разширява своята дейност с изключителното представителство в страната на марките Chrysler и Jeep®, а от юни 2002 година поема и представителството на Mitsubishi Motors Corporation.

От 2005 година Балкан Стар представлява в България и автобусната марка Setra. Последната марка, която се присъединява към портфолиото на компанията през 2008 година, е Mitsubishi Fuso.

Тази година марката Mercedes-Benz празнува своята 125-годишнина.

 реклама