Здравко Здравков пред нестандартни предизвикателства на терена

Националният ни вратар се завърна на терена, за да посрещне заветния удар от победителя в най-изразителната игра на Philips “Еxpress yourself everyday”
по статията работи: Петя Бързилска
Здравко Здравков пред нестандартни предизвикателства  на терена
Снимка: sxc.hu

На 19 септември столичният стадион "Георги Аспарухов”, се превърна в пресечна точка между непокорния мъжки дух, спортния хъс и желанието за победа. На един терен, лице в лице, се изправиха националният вратар Здравко Здравков и победителят в промоционалната кампания на Philips "Еxpress yourself everyday”.

Любомир Стоянов получи възможността да отправи срещу Здравков една единствена дузпа, което от своя страна постави националния ни вратар пред нестандартното предизвикателство - да посрещне ентусиазма на най-смелия фен на себеизразяването. Успешният удар от наказателното поле, донесе на Любомир заветна слава в национален ефир, както и ултимативната саунд система от Philips.

Паметнoто събитие "Вкарай дузпа на националния вратар Здравко Здравков!” е част от инициативата на Philips и Димитър Павлов "Еxpress yourself everyday”. В рамките на кампанията, стартирала през юни, спецекип, начело с Димитър Павлов провокираха хората да изразяват себе си под различна форма – чрез нестандартни и смели прически, чрез хобита, поведение, отношение към живота. Тогава Митко Павлов обеща, че ако събере 5000 фенове на необикновените прически, бради и разнообразието от продукти за тяхното оформяне, ще организира три Мустак партита с помощта на Philips, а Philips от своя страна предостави всички инструменти, подходящи за постигането на целта.

Кулминацията в кампанията –  над 12 000 фенове и 3 Мустак партита, които върнаха мустаците на мода. Първите две партита се проведоха в клуб "Брилянтин” в Слънчев Бряг и клуб "La Playa” във Варна. А третото, последно, закриващо инициативата парти, ще се състои в столичния клуб "Микстейп” на 22-ри септември в 22.30 часа. За разнообразната музика отново ще се погрижи DJ Еmil Prizе, а Митко Павлов ще влезе в ролята на пазителя на ведрото настроение. Тери, вокалист на индъстриал бандата Industry Aliens и професионален фризьор, част от спецекипа на "Еxpress yourself every day”, ще внесе ексцентричност и ще предизвиква гостите с нестандартни прически. Естествено ще има и много награди от Philips.

 реклама