За първа година се проведе „EVN Топлофорум”  2

EVN България Топлофикация се срещна с повече от 60 свои стопански и общински клиенти в гр. Пловдив
по статията работи: Теодора Пенева
За първа година се проведе „EVN Топлофорум”
Снимка: EVN България

На 13-и ноември 2012 г.  в гр. Пловдив се състоя специализиран форум, организиран за първа година от EVN България Топлофикация, на който топлофикационното дружество се срещна със свои стопански и общински клиенти.

Общо 62 представители на бизнеса  и институциите в Пловдив посетиха "EVN Топлофорум”,  на който присъстваха мениджъри и експерти от EVN България Топлофикация. Акцент в "EVN Топлофорум” бяха актуални теми от сектора на централното топлоснабдяване. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с дейностите на дружеството след неговата приватизация през 2007 г., изграждането на най-модерната когенерация за производство на електро- и топлоенергия на стойност 100 млн.лв., инвестициите в изграждането на нова топлопреносна мрежа и абонатни станции, както и текущи проекти. Беше предоставена информация за ценовите предимства на топлофикационната услуга в Пловдив като резултат от активната инвестиционна политика на дружеството в иновативни и високоефективни технологии. В допълнение гостите на "EVN Топлофорум” се запознаха с начини за оптимизиране на разходите за отопление и за енергийноефективно потребление на топлоенергия.  

По време на организираната дискусия беше предоставена информация по важни  за клиентите въпроси – развитие на мрежата, присъединяване на нови обекти, услуги и клиентскоориентирано обслужване.   

Добрият отзвук, който "EVN Топлофорум” получи от страна на стопанските клиенти показа, че мероприятието е успешна платформа за активен диалог между бизнес, институции и EVN България Топлофикация.

 реклама