ЗК „Уника” АД дарява средства за подпомагане на пострадали при бедствия, аварии и катастрофи

В рамките на инициативата застрахователната компания ще заделя средства при всяка закупена имуществена застраховка „У Дома и Щастлив”
по статията работи: Петър Чернев
ЗК „Уника” АД дарява средства за подпомагане на пострадали при бедствия, аварии и катастрофи
Снимка: APRA Porter Novelli

ЗК "УНИКА” АД стартира инициатива под надслов "Бъди отговорен - подай ръка!”. В рамките на инициативата застрахователната компания ще заделя средства при всяка закупена имуществена застраховка "У Дома и Щастлив” в периода 12.11.2012 – 28.02.2013 г. Общата заделена сума след края на кампанията УНИКА ще дари на Фонда за подпомагане на пострадали при бедствия, аварии и катастрофи на Български Червен кръст.

Така сключвайки полицата, всеки клиент изразява съпричастност с кампанията на застрахователя и допринася за това да се помогне на хора, изпаднали в беда.

"Целта на УНИКА е да накара хората да се замислят за сигурността на домовете си и да подходят отговорно като си гарантират защита, преди да ги е сполетяло бедствие. Така те винаги ще се чувстват спокойни за имуществото си, въпреки че бедствията са непредвидими. Смятаме, че клиентите ни ще оценят и факта, че когато избират да сключат своята имуществена застраховка в УНИКА, оказват важна подкрепа за благотворителната ни инициатива в помощ на пострадалите от бедствия, аварии и катастрофи.”, сподели господин Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА АД.

Комбинираната полица "У Дома и Щастлив” на ЗК "УНИКА” АД е гъвкав и иновативен продукт, който гарантира солидна застрахователна защита за дома и имуществото на застрахования срещу голям набор от опасности. Неслучайно компанията постигна много добри резултати през първото полугодие на 2012 г. в имущественото застраховане. С реализираните 30% увеличение на приходите спрямо същия период на м.г., УНИКА е с най-високия ръст на българския пазар в този сегмент.

Грижата за клиента, която е сред основните приоритети на УНИКА, цели максимална защита и улеснение за притежателите на полици "У Дома и Щастлив”. При застраховка на дома не се изисква опис и оценка на имуществото, каквато е практиката на повечето компании. Към предлаганите пакети за жилищно застраховане, по избор може да се добави и допълнителна защита срещу различни опасности, например срещу щети от токов удар или късо съединение. С една комбинирана полица, освен имуществото си, можете да застраховате срещу злополука и цялото си семейство. УНИКА е единствената компания, която предлага възможността собственикът на имуществото да застрахова и своя домашен любимец.

Втора поредна година УНИКА обвързва зимната си застрахователна кампания с благотворителна инициатива. В рамките на изминалата инициатива, бяха подпомогнати всички пълнолетни младежи от SOS Детски селища България да вземат шофьорски книжки.

 реклама