Животът и формата вече са в хармония с новата линия за домашно забавление на Samsung, която бе показана на CES 2014

Дизайнът и проектирането се комбинират, за да постигнат забавление в дома, на което е лесно да се насладите
по статията работи: Момчил Лалев
Животът и формата вече са в хармония с новата линия за домашно забавление на Samsung, която бе показана на CES 2014
Снимка: Samsung

Samsung Electronics America Inc., световен лидер в технологиите за цифрово сближаване и цифрови медии, обяви разширения списък с аудио продукти, като всички са насочени към това да вдигнат нивото на забавленията в целия дом.

След успешното пускане на Shape Wireless Audio – Multiroom System на Samsung през 2013-та сега компанията разшири начините, по които потребителите могат да се наслаждават на великолепен звук във всяка стая, с новото си многостайно предложение и с интегрирането на безжична и многостайна технология във своите продукти през 2014 г. – флагмана Soundbar, Blu-ray плейъри и системи за домашно забавление. Новата линия отразява растящото търсене на решения, които предоставят на потребителите възможност да управляват множество източници на звук.

Разширете музикалното преживяване със Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom system

Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom system позволява на меломаните да се насладят на безжичното забавление във всяка стая на дома им от различни източници на музика. Гъвкавите колонки могат да се използват самостоятелно или заедно с хъба на системата и допълнителни M7 и M5 колонки, за да се създаде многостайна и многоканална система с обемен (съраунд) звук.

Лесната инсталация тип "включваш и пускаш” прави настройването на мрежата между аудиовизуалните продукти на Samsung елементарна: просто включете Shape или друг хъб на Samsung към някой рутер, включете го в контакта и свалете безплатното приложение за безпроблемен контрол на множество говорители или източници на звук чрез смартфон.

Shape предлага визуална хармония с всяка домашна обстановка. Уникалният му вид позволява много богат избор относно това къде да се постави, тъй като може удобно да се побере в някой ъгъл, сякаш е специално направен за това място. Също така може да се разположи вертикално или хоризонтално, което предлага още повече възможности.

Samsung Soundbars – обогатен телевизионен звук с елегантен и ненатрапчив хардуер

HW-H750 Soundbar на Samsung подобрява всеки вид домашно забавление с чудесния 320-ватов звук. Soundbar предоставя напълно жив звук като на кино и подобрява домашното озвучаване, като комбинира топлия и естествен звук на аналоговата техника с най-новата цифрова и представя богат и силен звук. HW-H750 има лъскав метален дизайн и звучи толкова добре, колкото и изглежда, когато се комбинира с голям телевизор. Продуктът е съвместим и с растящия набор продукти в безжичната озвучителна система Shape, които предлагат допълнителни възможности за музика в дома.

HW-H600 Sound Stand е направен така, че да се побира под телевизор с размер между 32 инча и 55 инча. Многопосочната му технология предлага богат звук с 4.2 канала, с лъскав и компактен дизайн (1.4 инча). Това е идеалният аксесоар за телевизор в спалнята или основният телевизор в по-малка стая, където няма място за сложна озвучителна система.

Както със Soundbar, така и със Sound Stand за потребителите ще е лесно и удобно да
установят безжична връзка с телевизора. Двата продукта поддържат и функцията TV Sound
Connect на Samsung, която изкарва ТВ звук през устройствата чрез Bluetooth. Това много улесняваи ускорява инсталацията на тези системи в дома. Чрез Bluetooth клиентите могат да свържат
което и да е от двете устройства с най-различни мобилни устройства и да изпитат същия
чудесен звук без загуба на качеството.

Бъдете домакин на купона със системата MX-HS8500 GIGA

MX-НS8500 GIGA е първата компонентна звукова система на колелца, която е с интегрирано основно тяло, и се използва там, където е нужен качествен звук и изключително многофункционално осветление, което да променя настроението. Със своите 2500 W системата предлага преносима мощ, която разтуптява сърца и е повече от способна да разтърси цялата къща с невероятен звук.

MX-HS8500 дължи гласа си на набор от прекрасно проектирани говорители. Модерна технология с платнени вълни олекотява системата за вибрации и вдига нивото на звуково налягане, като така създава невероятна чуваемост – мощна и енергична. Също така чрез мултиплексната пулпеста мембрана на говорителите Samsung постига едновременно твърдост и еластичност, които са изключително важни за ясен басов звук. 15-инчовите субуфери достигат чак до 35 Hz, което ще накара купонджиите да усетят баса с мозъка на костите си. Каквото и настроение да е нужно за обстановката, MX-HS8500 ще помогне с множеството светлинни ефекти. Осемте различни DJ ефекта, включително панорамна функция, която може да се комбинира с още седем ефекта, предлагат общо 15 начина да създадете точната атмосфера.

Дори и купонът да свърши, хванете дръжката и продължавайте! Феновете на спорта и киноманите могат да свържат MX-HS8500 безжично с поддържащ я телевизор на Samsung, за да постигнат поглъщащо звуково приключение без загуба в качеството, благодарение на новия Bluetooth Hi-Fi кодек на Samsung.

Системата HT-H7730WM за домашно забавление – висококачествен звук за висококачествена телевизия

Със своето смайващо широко звуково поле и аудио технология, която е изключително на Samsung, системата за домашно забавление HT-H7730WM е връх в света на домашното забавление и предлага множество функции. В партньорство с DTS, водещият разработчик на цифрова аудио техника, Samsung е единствената марка за потребителска електроника, която предлага новия кодек DTS Neo: Fusion II за 2014. Тази свръхмодерна технология създава 9.1 виртуални канала, като интерполира изходния материал и го превръща в звуково преживяване с такава дълбочина и насоченост, че слушателят веднага бива погълнат в действието. Представете си звука на хеликоптери, които се приближават, прелетяват отгоре и отминават към далечината зад слушателя, сякаш той е точно под тях. Такова насочване е възможно, защото Samsung разшири звуковия таван, така че да е не само отпред, но и отзад.

Мощността на HT-H7730WM идва от усилвател, който предоставя на слушателите най-доброто от двата свята – топлината на аналоговите вакуумни лампи и мощта и ефикасността на цифровото увеличение. Слушателите с изтънчен слух ще оценят естествения и обхватен звук с нулеви изкривявания и клипинг.

Впечатляващите високи колонки са побрали в себе си не само високочестотни говорители и среднообхватни драйвери, но и предни височинни говорители, които могат да се извиват нагоре, за да създадат височинни канали, които подобряват обемния звук. В резултат от това се постига истински 7.1 звук със само 6 колонки (2 високи, 2 безжични задни сателита, 1 централна и 1 субуфер).

Blu-ray плейърът на системата включва UHD Upscale Processor на Samsung, който създава реални картини с богати цветове. HT-H7730WM предлага двойно по-голяма разделителна способност от стандартното 1080р видео и може да премащабира съдържание със стандартна и висока разделителна способност до ултрависока разделителна способност (UHD) – четири пъти повече от 1080р – като така то може да се пусне на UHD телевизори. Това премащабиране означава и че собствениците на HT-H7730WM ще бъдат готови за телевизията от следващо поколение.

 реклама