Жефко подава ръка на превозвачите в България

В трудната за бранша ситуация ЖЕФКО предлага възможност за стабилност и развитие на българските си партньори
по статията работи: Нели Минчева
Жефко подава ръка на превозвачите в България
Снимка: GEFCO

След официалната си регистрация като търговско дружество през декември 2011 г., българският филиал на логистичната група ЖЕФКО (GEFCO) предлага партньорство на превозвачите у нас.

По данни на експерти от бранша заетите в българския транспортен сектор са не по-малко от 9500 души, а Агенцията за автомобилни превози признава за валидни 10 715 лиценза за международен и вътрешен превоз на товари към юли 2011 г. През последните години секторът е сериозно повлиян от финансовата и икономическа криза, като в най-тежките периоди свиването на обемите на превозваните товари достигна 40-45%. 

В трудната за бранша ситуация ЖЕФКО предлага възможност за стабилност и развитие на българските си партньори. След едногодишни приготовления за търговска дейност ЖЕФКО България изгради капацитета си за подкрепа на други офиси на групата, както и за клиенти в България. Филиалът е напълно интегриран в европейската транспортна мрежа на ЖЕФКО Груп, което води до нови товаропотоци.

ЖЕФКО предлага партньорство на българските транспортни фирми, като условията поощряват инвестирането в модернизация на автопарка, която е сред основните предизвикателства за превозвачите у нас. Компанията набира превозвачи със соло влекачи или цели композиции, които да бъдат оперирани от местния офис. Предложението към тях включва: 

Гарантиран месечен пробег
Единна ставка за реално изминатите километри (пълно / празно)
Сигурно заплащане
Договор за срок от 1 до 3 години с пробен период и за двете страни
Обучение за водачите

Представена в над 150 страни, групата ЖЕФКО се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 3,4 млрд. евро за 2010 г. Обработените товари надхвърлят 670 000 месечно, а оперираните транспортни средства са над 4500.

"ЖЕФКО България не само подсилва транспортния капацитет на други филиали, но оптимизира товарните потоци и повишава нивото на услугите. Вече сме интегрирани в мрежата на ЖЕФКО, като подпомагаме главно офисите ни във Франция, Германия, Румъния и Турция”, споделя Александър Рачински, изпълнителен директор на българския филиал на фирмата.

Превозвачите, които се интересуват от сътрудничество с ЖЕФКО България, могат да се свържат с компанията чрез българската секция на корпоративния уебсайт, на телефон: +359 2 902 67 91 или по електронна поща: martin.georgiev@gefco.net, elena.kostadinova@gefco.net.    

Групата GEFCO (ЖЕФКО)

GEFCO определя стандартите в логистиката за промишлени производители. Чрез своите шест основни сфери на дейност – логистика, системата Gefbox, международен и сухопътен транспорт, дистрибуция на автомобили, митническо и акредитивно представителство, GEFCO предлага глобални иновативни решения. Те са разработени както за местна и международна логистика, така и за междуфирмена и вътрешнофирмена логистика, отговаряйки на целия спектър от изисквания на производителите. Представена в над 150 страни, GEFCO се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 3,4 млрд. евро за 2010 г. След интегрирането с Gruppo Mercurio, групата има 10,363 служители. Чрез своите 400 бизнес локации, GEFCO развива дейност в ключови региони като Централна Азия, Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Източна Азия и Южна Америка.

Интернет страница: www.gefco.net                    

 реклама