Жефко Румъния и Жефко България утвърждават ключовата си позиция в Югоизточна Европа

Компаниите участват в петото издание на Международното специализирано изложение „Транспорт и Логистика” в София
по статията работи: Нели Минчева
Жефко Румъния и Жефко България утвърждават ключовата си позиция в Югоизточна Европа
Александър Рачински, Изпълнителен директор на ЖЕФКО България
Снимка: GEFCO

ЖЕФКО България и ЖЕФКО Румъния обявиха на пресконференция в София разширяването на обхвата на съвместните си проекти, включително и перспективите за включване на български превозвачи. От 28 февруари до 2 март ЖЕФКО Румъния участва съвместно с ЖЕФКО България в петото издание на Международното специализирано изложение "Транспорт и Логистика” в София. Това участие е потвърждение за значимостта на региона като една от стратегическите точки на Групата ЖЕФКО в Югоизточна Европа.

"Радваме се, че участваме в това изложение заедно с нашите български колеги. Ще продължим да развиваме партньорството и отличното взаимодействие с ЖЕФКО България. Това сътрудничество има за цел да развива и обединява портфолиото от клиенти в региона. Стремим се да представим високото качество на нашите услуги и решения и извън румънския пазар, както и да утвърдим компанията като ключов играч на източноевропейския пазар”, заяви Кристоф дьо Корве, изпълнителен директор на ЖЕФКО Румъния.

"С ЖЕФКО Румъния работим съвместно по множество проекти и имаме удоволствието на това изложение да представим нашите общи възможности и опит. Предлагаме индивидуални решения, като успешно съчетаваме познанията на екипите в двете страни, за да добавим стойност в услугите за нашите клиенти. По този начин развитието на ЖЕФКО е успех и за региона”, сподели Александър Рачински, изпълнителен директор на ЖЕФКО България.

ЖЕФКО Румъния и ЖЕФКО България участват със съвместен щанд на изложението "Транспорт и Логистика” в София, на което двете подразделения представят някои от актуалните си общи проекти:

Групажна карго линия Румъния - България;

Съвместни решения за транспорт на автомобили;

Експертно съдействие, предоставяно от ЖЕФКО Румъния, при развитието на филиала на ЖЕФКО в България;

Установяване на партньорство с местни транспортни фирми.

Ключовите цели на ЖЕФКО на българския пазар са засилване на партньорството с подразделенията в другите страни, на познаваемостта на марката, както и развитието на портфолио от клиенти и местни партньори.

"Транспорт и Логистика” е международно изложение, което се провежда в София от 28 февруари до 2 март 2012 г. На изложението са представени компании с дейности в международен и вътрешен транспорт, спедиция и логистика, специализирани транспортни средства, складова техника и оборудване

Групата GEFCO (ЖЕФКО)

GEFCO определя стандартите в логистиката за промишлени производители. Чрез своите шест основни сфери на дейност – логистика, системата Gefbox, международен и сухопътен транспорт, дистрибуция на автомобили, митническо и акредитивно представителство, GEFCO предлага глобални иновативни решения. Те са разработени както за местна и международна логистика, така и за междуфирмена и вътрешнофирмена логистика, отговаряйки на целия спектър от изисквания на производителите. Представена в над 150 страни, GEFCO се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 3,4 млрд. евро за 2010 г. След интегрирането с Gruppo Mercurio, групата има 10,363 служители. Чрез своите 400 бизнес локации, GEFCO развива дейност в ключови региони като Централна Азия, Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Източна Азия и Южна Америка. Интернет страница: www.gefco.net

 реклама