Електронният магазин на М-Тел вече предлага и пазаруване на изплащане

Лизинговите предложения подаряват на потребителите отстъпка от една месечна такса
по статията работи: Теодора Пенева
Електронният магазин на М-Тел вече предлага и пазаруване на изплащане
Снимка: М-Тел

Електронният магазин на М-Тел може да се похвали с редица нововъведения. На Eshop.mtel.bg, потребителите вече могат да пазаруват устройства на изплащане, което им осигурява бонус от една месечна такса по-малко. А всички, които предпочетат да пазаруват в брой, ще получат 5% намаление от цената на закупеното устройство.

Сред новостите в електронния магазин на телекома е и възможността за преподписване на договор. Използването на тази услуга спестява времето на потребителите и не ги обвързва с посещение на конкретен офис на М-Тел.

Традиция за е-Магазина е да подарява на всеки свой нов клиент USB флашка с 4GB памет.Освен това клиентът получава безплатна доставка и отговор на всички въпроси в чат със служител на компанията.

Предстои през е-Магазина клиентите да могат да правят предварителни поръчки на устройства. Така те ще избегнат наплива по магазините и бързото изчерпване на количествата, когато на пазара се появи дългоочакван смартфон, таблет, нетбук или лаптоп. След предварителната му заявка клиентът ще получава хитовия модел безплатно в своя дом или офис.

Електронният магазин на Мобилтел беше "отворен" в края на миналата година, като плановете на компанията са до края на тази година чрез eshop.mtel.bg да бъдат обслужвани средно по 500 поръчки на ден.

Онлайн магазинът на М-Тел предлага всички продукти и услуги от портфолиото на телекома и е сред първите по рода си у нас. На адрес Eshop.mtel.bg/ могат да пазаруват всички, без значение от мобилния оператор, който ползват.

В магазина има специална секция за ползвателите на предплатени услуги, както и раздел за бизнес клиенти.

 реклама