Екшън камерата Camileo X-Sports идва с нови аксесоари, създадени, за да извлечете максимума от всяко приключение

Гамата аксесоари за камерата се разширява, за да даде възможност за заснемане на повече движение при различни дейности – от каране на колело до каране на ски
по статията работи: Данаил Казаков
Екшън камерата Camileo X-Sports идва с нови аксесоари, създадени, за да извлечете максимума от всяко приключение

Toshiba Europe GmbH обяви разширяването на своята гама от аксесоари за екшън камерата Camileo X-Sports. Създадена, за да даде възможност на потребителите да заснемат по-добре всеки динамичен момент, аксесоарите включват телескопичен прът, вакуум стойка за монтиране, скоба за монтаж, плаващ стик и калъф за пренасяне – перфектни за различни типове потребители – от посетители на концерти до летовници и фенове на спорта и високия адреналин. Тези нови аксесоари ще бъдат налични за закупуване поотделно, като допълнение към наличните незадължителни или пакетни аксесоари.

Телескопичен прът за заснемане от различна перспектива

Подвижният телескопичен прът на Toshiba позволява на потребителите да се самозаснемат или да заснемат свои приятели от абсолютно различна перспектива, както и да преодолеят тълпите при музикални фестивали. С напълно регулируема алуминиева глава за 360-градусово завъртане на камерата, търсачите на екстремни преживявания могат да заснемат повече от заобикалящия ги свят с лекота, като максималната дължина от 94 см им дава възможност да правят видео по коренно различен начин.

Вакуум стойка за монтиране към гладки повърхности

С вакуум стойката за монтиране, потребителите могат да прикачат своята видеокамера Camileo X-Sports към голямо разнообразие от гладки повърхности – идеален за хората, които прикрепят своята камера в кола за заснемане на някои динамични действия. Стойката, която работи и при използването на корпуса на камерата, осигурява бързо и сигурно захващане, което дава пълна увереност на потребителите.

Скоба за монтаж при снимане навън

Скобата за монтаж, позволява на потребителите да закрепят своята видеокамера Camileo X-Sports към всякакви обекти, когато са в движение. Перфектна за дейности, извършвани навън - като каране на колело, гребане или каране на ски, скобата за монтаж позволява здравото прикрепяне със специална верига, която позволява на потребителите да фиксират камерата върху предмети с различни форми и размери, включително обекти с нетрадиционни форми и тънки предмети.

Плаващ стик за водни приключения

Плаващият стик е създаден, за да държи камерата Camileo X-Sports на повърхността, в случаите, в които е потопена във вода1. С удобен механизъм за придържане, плаващият стик се движи над повърхността на водата и е в ярко жълт цвят за лесна видимост от разстояние. С регулируема каишка за ръката, плаващият стик дава възможност на потребителите да заснемат всеки момент, независимо дали се намират във или извън водата.

Калъф за Camileo X-Sports, който съхранява всички аксесоари заедно

Потребителите вече могат да носят своята камера Camileo X-Sports и аксесоарите към нея със стил, благодарение на калъфа X-Sports Case. С достатъчно пространство за всички включени аксесоари, както и за много от допълнителните аксесоари, потребителите могат да съхраняват своето снимачно оборудване на едно място и да го вадят лесно всеки път, когато им се наложи.

Създадена, за да бъде здрава и проектирана за живот в движение

Екшън камерата Camileo X-Sports, която беше представена по-рано тази година, е създадена, за да заснема моменти, изпълнени с движение. Тя е снабдена с 5.08-сантиметров (2") LCD дисплей, за да могат потребителите да проверяват какво са заснели и да преглеждат своите кадри – освен Full HD 60fps видео, камерата може да заснема кадри и със своя ултра широкоъгълен обектив. Снабдена с широк набор от аксесоари, включително самозалепващи се стойки и дистанционно управление, камерата Camileo X-Sports е водоустойчива на дълбочина до 60 метра2, когато се използва с калъфа.

Новите аксесоари за камерата Camileo X-Sports ще бъдат налични през четвъртото тримесечие на 2014 г.

Свържете се онлайн

Посетете уебсайта на Toshiba за допълнителна информация: www.toshiba.bg или посетете http://www.toshiba.bg/press за снимки, пресинформация и други материали.

Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.

Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност

За Toshiba

Toshiba Corporation, компания в списъка Fortune 500, канализира възможности от световен клас в сферата на иновативни електронни и електрически продукти и системи в пет стратегически бизнес направления: Енергетика и инфраструктура, Общественополезни решения, Системи и услуги в областта на здравеопазването, Електронни устройства и компоненти, Лайфстайл продукти и услуги. Направлявана от принципите, залегнали в мисията на Toshiba Group да бъде "Посветена на хората, посветена на бъдещето”, Toshiba осъществява своите глобални операции по отношение на осигуряване на "Растеж чрез креативност и иновация” и допринася за изграждането на свят, в който хората живеят в безопасно, сигурно и комфортно.

Основана в Токио през 1875 г., днес Toshiba е в сърцето на глобална мрежа от над 590 консолидирани компании, обединявайки над 200 000 служители от цял свят с годишни продажби, надвишаващи 6,5 трилиона японски йени (US$63 млрд.).

За да научите повече за Toshiba, посетете www.toshiba.co.jp/index.htm

Toshiba Europe GmbH с централен офис в Нойс, Германия е изцяло подразделение на Toshiba Corporation, Токио.

1 Камерата Camileo X-Sports е водоустойчива единствено, когато е прибрана в своя калъф, до 60 метра и до 1.5 часа, според IPX8 стандарта.

2 До 1.5 часа, според IPX8 стандарта

 реклама