Ексклузивно в световен мащаб и вече в продажба: 23-инчов дисплей AOC myStage с интегриран док за iPhone

Това е решение от тип "всичко в едно" за потребителите на iPhone и iPod
по статията работи: Петър Чернев
Ексклузивно в световен мащаб и вече в продажба:
23-инчов дисплей AOC myStage с интегриран док за iPhone
Снимка: AOC

Ако искате да разглеждате на голям екран видеоклиповете и снимките, направени с вашия iPhone®, определено трябва да се запознаете отблизо с дисплея myStage от AOC, вече наличен на пазара. Този изящен 23-инчов (58,5 см.) монитор, познат и като e2343Fi, може да се похвали с елегантен дизайн и универсален док за iPhone и iPod®, интегриран в поставката му. Съдържание от iTunes и iCloud на вашите мобилни устройства може също да бъде синхронизирано чрез този док. С myStage специалистите в областта на дисплеите AOC представят интелигентна и щадяща природата продуктова концепция, насочена към милионната общност от фенове на Apple®.

Решение от тип "всичко в едно" за потребители на iPhone и iPod

Благодарение на огромния диагонал на екрана от близо 60 см., снимките и видеоклиповете от iPhone сега могат да бъдат показвани в целия им блясък. Просто включете вашия iPhone или iPod в дока на e2343Fi, облегнете се удобно и се наслаждавайте на видео съдържание – като клипове от YouTube – на този огромен, 23-инчов монитор. За да слушате аудио файлове, myStage предлага два отлични, вградени в поставката SRS говорителя, всеки по 5 вата. По този начин мониторът се превръща в истинска мултимедийна станция само за секунди.

Достъп до iCloud и iTunes

Запазено в iCloud съдържание също може да бъде възпроизвеждано с помощта на докинг станцията на дисплея. В допълнение, при свързване на myStage към персонален компютър или Mac чрез USB могат да бъдат синхронизирани и мултимедийни библиотеки от iTunes. Така e2343Fi ви помага да поддържате мобилните си устройства винаги актуализирани.

В допълнение: функция "зареждане"

Когато бъдат поставени в докинг станцията на e2343Fi, батериите на iPhone или iPod устройствата се зареждат, даже и по време на употреба. Можете да приберете по чекмеджетата всички обикновени докинг станции, док конектори и дори USB кабели. Това ви пести пространство, а бюрото ви може да изглежда много по-подредено.

Перфектно забавление за свободното време

И накрая, семейство и приятели могат лесно да разглеждат снимки и да гледат видеоклипове, създадени или записани на iPhone, всички заедно. Просто включете вашия iPhone към интегрирания док и цялата група ще може да се наслади веднага на изображения или на клипове от YouTube© директно от iPhone на дисплея myStage.

Полезен офис асистент

Възможността за показване на съдържание от iPhone на голям екран може да бъде полезна и на работа: снимки на строителни площадки, недвижими имоти или други обекти от тази сфера могат лесно да бъдат представени пред няколко колеги едновременно, и то с всички необходими детайли.

Дизайн

С черния си цвят моделът e2343Fi е истинско удоволствие за окото, което пасва перфектно на стилните продукти на Apple. Дори и профилът му е впечатляващ – само 12,9 мм. дебелина благодарение на енергоспестяващите, щадящи природата LED подсветки. Входовете са разположени в основата на монитора, така че естетическият му вид да не бъде нарушен от висящи кабели, което го прави идеално допълнение за всеки съвременен офис, дори и да бъде поставен с гръб към свободното пространство в стаята.

Иновативна звукова технология

Двата отлични 5-ватови говорителя, вградени в поставката, не са единственото, което прави аудио достойнствата на e2343Fi толкова впечатляващи: иновативната технология SRS (Sound Retrieval System) осигурява страхотно звуково изживяване. А за финал, вече не са нужни външни високоговорители и объркващи кабели.

Мощна технология на дисплея с LED подсветки

Благодарение на съотношението си на динамичен контраст (DCR) от 50 000 000:1 (типично 1000:1) и ултракраткото време за реакция от само 2 милисекунди за преминаване сиво-сиво, myStage възпроизвежда видео сигнал с висока резолюция директно от iPhone с брилянтно качество и без остатъчни образи. Разбира се, данните могат да бъдат подавани и от източник на VGA и HDMI сигнал, а дисплеят поддържа HDCP защита от копиране.

Екологично съобразен

Технологията "LED подсветка” е особено щадяща околната среда. Консумиращ по-малко от 34 вата при стандартна употреба и под 0,5 вата в режим на изчакване, myStage от AOC се нуждае от 40 до 50% по-малко енергия от обикновените LCD монитори. В допълнение към това, интелигентните режими на работа подпомагат потребителя да пести допълнително. Тъй като при производството не се използва живак, дисплеят е наистина природосъобразен. Допълнително доказателство са екологичните сертификати като Energy Star и EPEAT Silver.

AOC представя една наистина цялостна концепция за продукта. Освен че служи като стандартен монитор, e2343Fi е и приветствано допълнение за потребителите на Apple, превръщащо мобилните им устройства в истински мултимедийни станции. Дисплеят myStage е вече на пазара на препоръчителна цена на дребно от 546 лева. Гаранционният срок е 3 години с включена услуга за вземане и връщане.

 реклама