Езикова школа Омега с нов сайт улесняващ курсистите

Обучението по чужди езици е съобразено с изискванията и правилата на Общата европейска езикова рамка, унифицираща и правеща съпоставими нивата на езикова компетентност в Европа
по статията работи: Данаил Казаков
Езикова школа Омега с нов сайт улесняващ курсистите

Омега – една от езиковите школи предлагащи качествено образование, представи новият си корпоративен уеб сайт. Целта на нововъведението е разкриване пред крайните потребители на учебната програма по английски, немски, испански, италиански, френски, руски и български език, представяне на подробна информация за времетраене и провеждане на курсовете.

Методика на обучение е с доказано качество и от нея вече са се възползвали за част от служителите си, клиенти като Мтел, Nestle – София, Банка Пиреос, Банка ДСК, Алфа Банк, Енемона АД, Райкомерс ООД, Форскомерс ООД, Министерство на Здравеопазването, Министерство на Финансите, Министерство на Отбраната, Главна Данъчна Дирекция и нейни подразделения.

Обучението по чужди езици е съобразено с изискванията и правилата на Общата европейска езикова рамка, унифицираща и правеща съпоставими нивата на езикова компетентност в Европа.

Новият сайт на Омега (http://omegals.com) е съвместим както с настолни компютри и лаптопи, така и с мобилни устройства. Лесно и бързо можете да получите изчерпателна информация относно програмата за езика който желаете да изучавате, да съпоставите различни форми на обучение и периоди на провеждане.

Научаването на нов език винаги отваря нови врати и разгръща неподозирани възможности. Качественото обучение е ценно и вложеното време и желание, след усвояване на езика възвръщат многократно инвестицията в усвояването му. Школата също така провежда обучение по немски, испански и английски език, безплатно за курсистите кандидатствали и одобрени по програмата "Аз мога повече”.

 реклама