Една година програма за лоялност „Благодаря” в Т Мarket

Картите предоставят на притежателите си различни възможности, които спестяват средства
по статията работи: Нели Минчева
Една година програма за лоялност „Благодаря” в Т Мarket
Снимка: T Market

За една година 118 000 клиенти на верига супермаркети "Т МАRКЕТ” са се възползвали от преференциите за лоялни потребители, които карти "Благодаря” предлагат.

Картите предоставят на притежателите си различни възможности, които спестяват средства.

За една година притежателите на карти "Благодаря” са натрупали от различни отстъпки повече от 600 000 лева в картите си. Клиентите, купували продукти със специални "Благодаря” цени, са спестили почти 100 000 лева.

Няколко любопитни факта за употребата на картите "Благодаря” показват, че те се ползват не само при наличието на специални промоционални стоки, а и редовно при покупката на ежедневно необходими продукти. С тях са закупени 408 940 яйца, 631 046 литра прясно мляко, 1 836 019 броя бял хляб. Най-редовният клиент е направил 1479 покупки с картата си за една година.

Преди година веригата супермаркети въведе програма за лоялност "Благодаря”, предоставяща карти за лоялните клиенти. Притежателите на картите получават 1% от стойността на покупката си като отстъпка, трупаща се като "Благодаря” точки, с които може да се пазарува. Освен това картите дават възможност за изгодно пазаруване с до 50% намаление на определени артикули, както и специални цени на групи стоки.

"По повод годишнината ние предлагаме допълнителни атрактивни предложения, с които да окажем специално внимание на притежателите на картите. Това е нашето "Благодаря” за тяхната лоялност.”, коментира г-н Вигинтас Шапокас, генерален директор на "Максима България” ЕООД.

Различни проекти с картите бяха осъществявани през 2011 г. Т МARKET проведе шестмесечна кампания с Първа АГ болница "Света София”, в която родилките получаваха подарък карта "Благодаря”, предоставяща 10% намаление на всички видове бебешки пелени за еднократна употреба в магазините T MARKET и Т МАRКЕТ Express в страната.

В бъдеще възможностите, които предлага картите "Благодаря”, ще се увеличават, чрез сътрудничество с различни партньори.

 реклама