Един емотикон помага за ориентиране в непознати градове

От 2009 г. KLM си спечели репутацията на инициатор и пионер в областта на обслужване на клиентите в социалните медии и осъществени кампании в социалната среда
по статията работи: biznews.bg
Един емотикон помага за ориентиране в непознати градове

Един емотикон помага за ориентиране в непознати градове KLM Royal Dutch Airlines предприема следващата стъпка в използването на Messenger с въвеждането на нова услуга с емотикони, с която всеки лесно ще намери маршрута до даден обект в непознат град. Търсите най-близкия банкомат или гарата? Просто изпратете съответния емотикон и текущото си местоположение и KLM веднага отговаря с най-близкия адрес. Търсите италиански ресторант? Емотикона пица и местоположението ви са достатъчни, за да ви помогнат с посоката. "Ние знаем, че трябва да бъдем там, където са нашите клиенти и затова KLM и Messenger са много подходящи. От март миналата година ние предлагаме на нашите клиенти възможността да получават цялата необходима документация и информация за техния полет в Messenger. KLM лети с пътниците по целия свят и знае колко трудно може да бъде бързото намиране на маршрут в непознати места. Предлагането на тази нова услуга с емотикони е логичната следваща стъпка в отличното обслужване." – споделя Тялинг Смит, старши вицепрезидент E-Commerce на Air France-KLM. Новата услуга на KLM в Messenger е на разположение на всички по целия свят. Повече информация на www.klm.com/messenger.

1874237 
За KLM и социалните медии

От 2009 г. KLM си спечели репутацията на инициатор и пионер в областта на обслужване на клиентите в социалните медии и осъществени кампании в социалната среда. Всяка седмица KLM получава над 100 000 мнения в социалните медии, 15 000 от които са въпроси или коментари. На тях се отговаря лично от нашите 250 обслужващи агенти, формиращи най-големия специализиран екип в социалните медии. KLM предлага на клиентите 24/7 обслужване на 9 различни езици: холандски, английски, немски, испански, португалски, френски, японски, китайски и корейски.

1874238 

 реклама