Дора Стрезова пое управлението на "Данон Сердика"

"Поемам този пост с отговорността да продължа доброто позициониране на компанията в България", сподели новият изпълнителен директор
по статията работи: Данаил Казаков
Дора Стрезова пое управлението на "Данон Сердика"

Дора Стрезова е новият изпълнителен директор на "Данон Сердика" АД. Тя заема поста след Рено Шамонал, който е повишен на позицията директор на "Данон" за Централна Азия и Кавказ.

Дора Стрезова започва работа в "Данон Сердика" през 1999 г. в отдел "Mаркетинг". Последователно е бранд мениджър, бранд маркетинг мениджър и маркетинг директор. През 2007 г. е повишена и става маркетинг директор за "Данон Румъния и Адриатика", а през 2013 г. е изпратена в "Данон Русия" като директор "Маркетинг".

"Поемам този пост с отговорността да продължа доброто позициониране на компанията в България. Специално през 2014 г., когато "Данон България" отбелязва 20 години, сме си поставили за цел да "усмихнем България". Ще се радвам, ако постигнем това", сподели новият изпълнителен директор.

Дора е завършила Софийския университет "Св. Климент Охридски". Владее руски и английски език.

За "Данон България"

"Данон България", клон на Danone Group, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на "Данон" е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят.

 реклама