Допълнителни пакети от GLOBUL с промоционални условия

Лятната промоция на оператора продължава до края на август
по статията работи: Теодора Пенева
Допълнителни пакети от GLOBUL с промоционални условия
Снимка: Econ.bg

По-ниски цени, двойно повече включени минути и нов пакет за съобщения предлага лятната промоция на допълнителни пакети за абонаментни програми на GLOBUL, която ще продължи до 31 август.

Новите абонати на допълнителния пакет GLOBUL Call Unlimited 1 ще могат да провеждат неограничени гласови и видео разговори и да изпращат неограничен брой SMS-и и MMS до един предпочитан номер от мобилната мрежа на оператора на по-ниска месечна тарифа.

Новият допълнителен пакет GLOBUL Message пък предлага 2000 кратки текстови съобщения и MMS към всички от мрежата на GLOBUL, при това отново за по-ниска такса.

С промоционалното предложение  на оператора, потребителите, които изберат допълнителния пакет GLOBUL Call Europe ще разполагат с 200 минути за разговори с номерата от мрежите в международната Зона 1. Международната Зона 1 включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия, както и фиксираните мрежи в почти всички европейски държави.

Активирането на допълнителните пакети може да се заяви във всеки магазин на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на оператора или с изпращане на безплатен SMS със съответната ключова дума на кратък номер 1414.

 реклама