До 800 минути за разговори в страната, чужбина и роуминг с обновените програми Globul Universe

Те се предлагат за всички нови абонати на Globul, за съществуващи клиенти на компанията при преминаване към нова абонаментна програма, както и за настоящи клиенти на Globul, които подновяват текущия си договор по програма ЗАЕДНО
по статията работи: Лиляна Бончева
До 800 минути за разговори в страната, чужбина и роуминг с обновените програми Globul Universe
Снимка: Globul

С обновените абонаментни програми Globul Universe, клиентите на Globul вече ще разполагат с до 800 минути месечно за национални разговори, за международни разговори до номерата в мрежите от Зона 1 2, както и за роуминг в Европейския съюз при същите месечни такси.

С абонаментната програма Globul Universe с месечна такса от 12,90 лв., потребителите ще имат на разположение 150 минути месечно за разговори с всички национални мрежи и за международни разговори с мрежите от Зона 1, която включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия, както и фиксираните мрежи в повечето Европейски страни. Абонатите на тази програма мога да използват 15 от включените си минути и за роуминг в Европейския съюз или за международни разговори с номера от мрежите в Зона 2, която обхваща мобилните мрежи в цяла Европа.

Програмата Globul Universe с месечна такса от 19,90 лв. предлага 300 минути месечно за разговори с всички национални мрежи и международни разговори с мрежите от Зона 1, като 30 от тези минути могат да се използват и в роуминг и за международни разговори с номера от мрежите в Зона 2.

С Globul Universe с месечна такса от 24,90 лв. потребителите ще разполагат с 400 минути за разговори в страната и с номера от мрежите в Зона 1, а 40 от тези минути могат да бъдат използвани и в роуминг в ЕС или за международни разговори до мрежите в Зона 2, а с тарифният план Globul Universe с месечна такса от 39,90 лв. включените минути са 800 на месец.

 

Обновените абонаментни програми Globul Universe се предлагат за всички нови абонати на Globul, за съществуващи клиенти на компанията при преминаване към нова абонаментна програма, както и за настоящи клиенти на Globul, които подновяват текущия си договор по програма ЗАЕДНО.

Globul e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на Cosmote, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2012 г. Globul има 4,4 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99.98% от населението на България и на 99.25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 93.38% от населението на страната. В Globul и Germanos в момента работят над 2 300 специалисти. Към края на март 2012 г. абонатите на Cosmote Group са 20.4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама