До 550 бонус минути за разговори в мрежата на Globul с новия b-connect funtime

Предплатения пакет ще бъде в магазините на Globul и Germanos от 12 юли
по статията работи: Теодора Пенева
До 550 бонус минути за разговори в мрежата на Globul с новия b-connect funtime
Снимка: Globul

С новия предплатен пакет b-connect funtime, потребителите могат да получат до 550 бонус минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL, в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори.

Клиентите на новия b-connect funtime ще разполагат с 250 включени минути към един Extra номер по избор и с 25 включени минути към всички номера от мобилната мрежа на оператора, както и с 3 лв. първоначален кредит при активиране.

При всяко презареждане, потребителите на b-connect funtime ще получават и бонус минути към избрания от тях Extra номер и към мобилната мрежа на GLOBUL. Бонус минутите, както и включените в пакета минути, са валидни за срок от 31 дни. Презареждане на стойност от 6 до 9 лв. осигурява бонус от 250 минути към един Extra номер и 25 минути за разговори към всички номера от мрежата на оператора. Презареждане за сума от 10 лв. или повече дава 500 бонус минути към избрания Extra номер и 50 минути към мобилната мрежа на GLOBUL.

Клиентите на b-connect funtime могат да изберат предпочетения от тях Extra номер чрез обаждане на номер 125.

След изчерпване на бонус минутите, разговорите към избрания Extra номер се таксуват на цена от 23 стотинки на минута, а разговорите към всички мрежи в страната струват 45 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.

GLOBUL ще предложи предплатения пакет b-connect funtime във всички свои магазини, както и в магазините на GERMANOS и официалните партньори от 12 юли 2012 г. на цена от 6 лв.

Всички цени са с включен ДДС.

 реклама