До 2000 бонус минути при презареждане с коледния b-connect wow от Globul

Потребителите могат да получат бонус минути за разговори с петима приятели от мрежата на оператора
по статията работи: Нели Минчева
До 2000 бонус минути при презареждане с коледния b-connect wow от Globul
Снимка: Globul

С коледния предплатен пакет b-connect wow потребителите могат да получат до 2000 бонус минути за разговори с петима приятели от мобилната мрежа на GLOBUL, в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори.

Клиентите на новия b-connect wow ще разполагат с 500 включени минути към пет номера от мобилната мрежа на оператора в група За приятели, както и с 3 лв. първоначален кредит при активиране. Цената на пакета е само 6 лв.

При всяко презареждане потребителите на b-connect wow ще получават и бонус минути към петте номера в групата За приятели, валидни за срок от 31 дни. Презареждане на стойност от 6 до 19 лв. осигурява 250 бонус минути, а презареждане със сума от 20 лв. или повече дава 2000 бонус минути.

Клиентите на новия предплатен пакет b-connect wow могат да изберат предпочетените от тях номера, които да включат в групата За приятели, чрез обаждане на кратък номер 125.

След изчерпване на бонус минутите разговорите към номерата от група За приятели се таксуват на цена от 23 стотинки на минута. Разговорите към всички други мрежи в страната струват 45 стотинки на минута, а цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.

Всички цени са с включен ДДС.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама